Zo maak je de beignets uit Disney's 'The Princess and the Frog

Zo maak je de beignets uit Disney's 'The Princess and the Frog'

Disney's The Princess and the Frog is een klassiek verhaal dat zich afspeelt in New Orleans en is rijk aan Louisiana's unieke mix van Franse en zwarte cultuur. Iedereen die de film heeft gezien, herinnert zich waarschijnlijk nog levendig die van prinses Tiana beignet scene . Daarin zweept hoofdpersoon Tiana de lekkernij van gebakken deeg en poedersuiker op. Ze geeft zelfs haar eigen draai aan de klassieker door deze te besprenkelen met honing.

Sinds de film debuteerde, zijn talloze copycat recepten hebben opgedoken op het internet. Disney heeft zelfs een kookboek van prinses Tiana verkocht voor een tijdje .

Nu, Melanie, wie gaat er voorbij xo_melanieeeeeeee op TikTok, heeft haar eigen recept gemaakt en het ziet er heel gemakkelijk uit om te volgen.@xo_melanieeeee

disney beignets! zeker aan te raden! #disney #disneyfood #disneyland #disneyrecepten # donuts #princessandthefrog

♬ Janes liefdeslied – wasiancallout

Melanie gemengd bloem, suiker, bakpoeder, bakpoeder, zout, kaneel, melk, een ei en vanille-extract in een kom. Vervolgens mengde ze de ingrediënten samen met een handmixer om het deeg te maken. Nadat ze het deeg plat had gerold, sneed ze het in kleine vierkantjes. Vervolgens frituurde Melanie de beignets en bestrooide ze de gebakken vierkantjes met poedersuiker. Je zult een beetje honing willen toevoegen om deze meer op die van prinses Tiana te laten lijken.

De Disney-fan gaf zelfs de afmetingen voor haar recept in de opmerkingen.

2 3/4 kopjes bloem, 1/3 kopje suiker, 2 theelepels bakpoeder, een 1/2 theelepel bakpoeder, een 1/2 theelepel zout en kaneel, 1 kopje melk, 1 ei en 1/2 theelepel vanille, ze zei .

Beignets zijn de officiële donut van Louisiana . Franse kolonisten brachten ze voor het eerst naar Amerika toen ze in de 17e eeuw naar Canada migreerden. Toen de Britten hen 100 jaar later dwongen om naar het zuiden te migreren, werden hun nakomelingen in Louisiana de Cajuns die we tegenwoordig noemen. De traktatie is nog steeds een nietje bij de beroemde Koffie van de wereld vandaag.

Als je van dit recept hebt genoten, moet je het met deze combineren ijskoffie en latte recepten.