Hier zijn mijn top 6 favoriete adaptogenen en waarom ik ze gebruik

Hier zijn mijn top 6 favoriete adaptogenen en waarom ik ze gebruik

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Sai De Silva is een Getgrassroots-bijdrager op het gebied van ouderschap. Volg haar op Instagram en uitchecken haar website voor meer.

Als moeder probeer ik in elke rol positiviteit naar de tafel te brengen, of het nu aan de ontbijttafel is met mijn kinderen of mijn bureau terwijl ik werk-e-mails doorblader. Maar zoals elke ouder weet, zijn er enkele gevallen die je gewoon over de rand duwen: een van je kinderen morst per ongeluk je koffie twee minuten voordat je de deur uit moet, een vergeten wetenschappelijk project besluipt je en dreigt de hele weekend of, laten we zeggen, een pandemie vereist dat je plotseling thuisonderwijs gaat doen naast je dagelijkse werktaken.Ouderschap loont. Maar zoals de meeste waardevolle inspanningen, gaat het gepaard met een behoorlijk aantal uitdagingen. En wanneer stress de overhand begint te krijgen, kan het lastig zijn om weer neutraal te worden.

Amazon muziek onbeperkt op echo

Vul in: Adaptogenen.

Voor het geval je niet bekend bent, adaptogenen zijn niet-giftige, van planten afgeleide kruiden die helpen bij het reguleren van uw bijnier systeem . Dat is degene die met stress omgaat en hormonen in je lichaam beheert - ook wel een heel belangrijk systeem genoemd als het gaat om het omgaan met je kinderen.

Adaptogenen zijn: vaak vergeleken naar een thermostaat. Of je nu underwhelmed of overweldigd bent, ze duiken in om je humeur te reguleren en je terug te brengen naar een feelgood-plek. Ja, zelfs als je te laat bent en er koffie op je keukenvloer staat.

Mijn moeder had een natuurvoedingswinkel toen ik jong was, dus ik ben altijd gepassioneerd geweest door preventieve gezondheidszorg en geneeskrachtige kruiden. Het is waar dat er meer onderzoek nodig is om de effectiviteit van adaptogenen volledig te begrijpen. Dat gezegd hebbende, geloof ik echt dat ze je welzijn en de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Sinds ik enkele jaren geleden adaptogenen begon te gebruiken, zijn ze snel een nietje in mijn voorraadkast geworden.

Hier zijn zes van mijn favoriete adaptogenen voor elke ouder die ooit ten prooi is gevallen aan een last-minute curvebal of gewoon een hand kan gebruiken om de dagelijkse stress te beheersen. Maar vergeet niet om uw arts te raadplegen voordat u een van deze kruiden gebruikt - en houd er rekening mee dat er meer onderzoek nodig is naar adaptogenen.

Ashwagandha

Organisch Ashwagandha-wortelpoeder , $ 14,99

kan ik te veel Griekse yoghurt eten?

Krediet: Amazon

Koop nu op Amazon

Als ik maar één adaptogeen zou kunnen gebruiken, zou het deze zijn. Natuurlijk, het is een mondvol - bedoelde woordspeling. Maar Ashwagandha staat bekend om de rustgevende voordelen die helpen stress en angst naar de stoeprand te schoppen. Het helpt bij het reguleren van je hormonen, verbetert je energieniveau en verbetert je concentratievermogen. Er wordt ook gedacht dat dit kruid je geheugen en lichaamssamenstelling helpt verbeteren en ontstekingen vermindert. Het is een all-round winnaar in mijn boek.

kneuzing

Biologisch Macawortelpoeder , $ 10,74

Krediet: Amazon

makkelijke tiktok-dansjes voor kinderen
Koop nu op Amazon

Een andere energieverhogende krachtpatser, macawortelpoeder, is nog een van mijn favoriete adaptogenen. Het helpt me niet alleen om me gefocust en energiek te voelen, maar het bevat ook vitamines en mineralen zoals zink, vitamine C en koper. kneuzing helpt ook bij het ondersteunen van een gezond libido en vruchtbaarheid bij elk geslacht. Dit kan het kruid voor u zijn als u uw gezin wilt uitbreiden of een romantische tijd met uw partner wilt hebben nadat de kinderen slapen.

Moringa

Winkel: Moringa-poeder , $ 14,99

Krediet: Amazon

Koop nu op Amazon

Moringa-poeder is een van mijn favoriete superfoods aller tijden. Toen ik borstvoeding gaf, nam ik dit - en het hielp mijn melkvoorraad te verdubbelen. Naast mentale helderheid, moringa bevordert ook een mooie huid- en haargroei, helpt het lichaam te ontgiften en verbetert het gezichtsvermogen. Het zit boordevol ijzer en calcium, dus het is geweldig voor zowel jou als je kleintjes. Ik mix graag ⅛ theelepel door de kindersmoothies of notenmelk. Ga echter voorzichtig te werk, want dit poeder heeft een nogal bittere smaak. Je kinderen zullen het oppikken - en je slaan met het rimpelige gezicht van de citroen - als je het overdrijft.

Reishi

Winkel: Biologisch Reishi Paddenstoelenpoeder , $ 14,95

Krediet: Amazon

vind wie op jou lijkt
Koop nu op Amazon

Dit van paddenstoelen afgeleide adaptogeen zou een gezond immuunsysteem helpen ondersteunen. Het heeft zelfs gewonnen de bijnaam de paddenstoel van onsterfelijkheid. Woord op straat is Reishi helpt een gezond hart en lever te ondersteunen door gifstoffen te elimineren en ontstekingen te verminderen, zodat uw lichaam infecties beter kan bestrijden. Het heeft ook veelbelovende, geheugenverbeterende effecten, terwijl het je energie en je humeur een boost geeft.

Parel

Winkel: Moon Juice Beauty Dust , $ 38

Krediet: Moon Juice

Koop nu op Moon Juice

Bekend als het verfraaiende adaptogeen, Parel is een van mijn favorieten voor het verbeteren van mijn humeur, evenals mijn haar en teint. Het zit boordevol calcium, antioxidanten en anti-verouderingseigenschappen, en er wordt gezegd dat het de huidtint egaliseert, terwijl het je nagels en haar versterkt en de collageengroei in het lichaam bevordert. Al die schoonheidsboost komt natuurlijk bovenop het reguleren van je humeur. Zelfs een Chinese keizerin gebruikt Parel al in de 7e eeuw.

Heilige basilicum

Winkel: Heilige basilicumbladcapsules , $ 35,21

Krediet: Amazon

Koop nu op Amazon

Dit adaptogene kruid is een krachtige antioxidant die helpt bij het beheersen van stress en ontspanning. Boordevol zink, calcium, ijzer, chlorofyl en vitamine A en C, heilige basilicum heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien helpt het de focus overdag te verbeteren en 's nachts beter te slapen.

Hoewel mijn kinderen behoorlijk schattig zijn, hebben ze ook het vermogen om sneller schade aan te richten dan jij Heilige Basilicum kunt uitroepen! Met een beetje hulp van mijn adaptogene kruid naar keuze heb ik echter een stemmingsverhogend, stressverlagend elixer in de aanslag. Makkelijk, peasy, geen stressbal.

Uitchecken mijn Amazon-winkel en Maansap voor meer van mijn favoriete adaptogen-producten!

zweet dat op een broek lijkt

Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan De favoriete producten van Sai De Silva om je te helpen goed te slapen tijdens het moederschap .