Hello Kitty-briefpapier bestaat en het houdt je georganiseerd en schattig als zij.

Hello Kitty-briefpapier bestaat en het houdt je georganiseerd en schattig als zij.

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Het kan je sterrenbeeld zijn, maar er is iets met schattig briefpapier dat ons altijd doet stoppen en nadenken over het samenbrengen van ons leven. Met de Hello Kitty briefpapier van Erin Condren beschikbaar om te winkelen, het is weer een excuus om een ​​nieuwe planner, mappen en pennen voor het jaar te kopen.

te veel Griekse yoghurt bijwerkingen

De Erin Condren x Hello Kitty Stationery lijn is zo schattig als een knoop. Bovendien biedt het een overvloed aan bureauaccessoires om de balans tussen werk en privé mogelijk te houden. Het merk heeft alles van Hello Kitty notitieblokken en accessoires naar maandelijkse planners en bestandsmappen .Voor degenen die serieus bezig zijn met plannen en hun schema in gedachten houden, neem dan de Pretty Kitty Maandplanner . U kunt takenlijsten instellen, uw financiën voor elke maand plannen, en de planner heeft maandelijkse tabbladen om tussen pagina's te schakelen. U kunt echter ook de merk Bow Page Bookmarkers of de Mini Snap-In Bladwijzer Trio .

Organisatoren en bulletjournalisten die zijn uitgerust met de bureauaccessoires van de samenwerking zullen nog meer genieten van organiseren en bulletjournaling. Deze Hello Kitty-pen heeft haar iconische strik aan de punt. Bovendien draagt ​​het merk een hele dubbelzijdige markeringsset voor al uw kleurcoördinatiebehoeften. En als je een beetje vergeetachtig bent, dit plaknotitieboekje kan u helpen om aantekeningen in uw huis achter te laten om te onthouden.

Terwijl producten zoals de sectioned Hello Kitty Padfolio al uitverkocht zijn, kijk eens naar enkele van de andere schattige stukken in de lijn om je leven op orde te krijgen.

warme winterlaarzen voor dames in de uitverkoop

Winkel: Pretty Kitty Maandplanner , $ 40

Krediet: Erin Condren

Winkel: Cool Breeze Duo Tip Markers , 3-pack, $ 10,50

Krediet: Erin Condren

Winkel: Notitieboekje , $ 12,50

Krediet: Erin Condren

Winkel: Balpen , $ 10,50

Krediet: Erin Condren

Als je dit verhaal leuk vond, vind je dit misschien ook leuk acht-laags sieradendoosje dat kettingen georganiseerd en klitvrij houdt .