Harrison Nevel is de sneakerhead en YouTuber die bekend staat om zijn ongelooflijke schoeneninhoud

Harrison Nevel is de sneakerhead en YouTuber die bekend staat om zijn ongelooflijke schoeneninhoud

Harrison Nevel draaide zijn sneaker YouTube-kanaal uitgegroeid tot een bonafide bedrijf, groeide het uit tot bijna 1,5 miljoen abonnees en verlegde het de grenzen van wat makers van inhoud kunnen doen.

De maker uit Atlanta, Georgia begon vijf en een half jaar geleden op YouTube met een reeks video's met modeadvies.

De eerste video die ik ooit heb gepost, was hoe je laagjes aanbrengt voor de lente en de zomer. Het waren gewoon outfits die ik op dat moment droeg, vertelde Nevel aan Getgrassroots. Op dat moment had ik zoiets van: 'Ik ga ervoor.' Hoewel het eng is omdat het niet gegarandeerd is, moet ik dit proberen als ik het wil doen.Terwijl Nevel experimenteerde met YouTube-inhoud, stapte hij langzaam over van mode naar specifiek sneakers, wat hij toeschrijft aan een stijging in sneakerpopulariteit j in de modewereld.

De sneakers zijn nu de belangrijkste focus van de inhoud, omdat de wereld en gemeenschap van sneakers echt is opgeblazen. Iedereen houdt nu van sneakers. Ik denk dat het gewoon zo veel is gegroeid en het groeit nog meer, deelde Nevel met Getgrassroots.

Nevels passie voor sneakers overstijgt zijn inhoud, want hij is niet alleen een maker van sneakercontent, maar ook een echte sneakerhead.

Alles hangt samen met de schoenen, legt Nevel uit. Het is gewoon een manier voor mensen om te laten zien: 'Dit ben ik, dit is wat ik draag.' Het kan anders zijn dan iedereen, het kan hetzelfde zijn als de schoenen van andere mensen, het maakt niet echt uit. Het is gewoon iets waar je van houdt en dat je aan je voeten wilt dragen en waar je je zuurverdiende geld aan wilt uitgeven. Ik vind het geweldig, zei hij tegen Getgrassroots.

In een wereld van YouTube-videomakers heeft Nevel manieren gevonden om zijn kijkers geïnteresseerd te houden in zijn inhoud.

Ik vond een trend die zich voordeed met mystery boxes op eBay, legde Nevel uit. Dus ik vond er een voor $ 100. Ik heb het gekocht. Ik zei dat als deze video een bepaald aantal likes kreeg, ik een nog grotere zou kopen. En dat is voor mij geëvolueerd, zelfs tot een mysteriedoos van $ 100.000.

Met meer dan 5 jaar video-inhoud maken, ziet Nevel zijn YouTube-kanaal als meer dan alleen een videoplatform. Hij ziet het als een bonafide bedrijf dat hij is uitgegroeid tot een online winkel.

Om er een online winkel van te maken, was voor mij een geweldige manier om schoenen door de inhoud te laten lopen, want ik heb natuurlijk geen duizend paar schoenen nodig. Dus het is goed om de schoenen door de inhoud te laten lopen ... en alles gewoon door te laten stromen voor de inhoud, zei hij tegen Getgrassroots.

Maar zelfs met een e-commerce-onderneming gaat het YouTube-kanaal van Nevel nergens heen.

Ik ben niet op zoek naar een exit van YouTube, want YouTube is mijn brood en boter, zei hij. Dat is waar ik van hou. Ik wil doorgaan met YouTube, ik denk dat het een steeds groter wordende ruimte is, ik denk dat het zal blijven groeien en ik denk niet dat het ergens heen gaat.

Als je genoten hebt van dit verhaal, 5 must-buy vaderdagcadeaus voor de grill-geobsedeerde vader.