'Haarhoorns' zijn de nieuwste E-girl beautytrend op TikTok

'Haarhoorns' zijn de nieuwste E-girl beautytrend op TikTok

Haarhoorns zijn de nieuwste schoonheidsgekte om de E-girl-esthetiek op TikTok te vegen.

De E-girl-esthetiek kan worden samengevat als alternatief en een beetje gothic. Een groot deel van de identiteit komt neer op haar - E-girls op TikTok worden meestal gezien met strepen geverfd haar - dus het is geen verrassing dat de nieuwste schoonheidsobsessie in deze hoek van TikTok een nieuw kapsel is.

Haarhoorns zijn kleine bosjes haar aan weerszijden van het hoofd die rechtop worden gestyled, hetzij via haarlak of föhntactieken.wat betekent het als iemand nee zegt?

Volgens een interview met Versuft , stylist uit New York City Mischa G. haar cliënt gecrediteerd, Allison Ponthier , omdat hij in april op het oorspronkelijke idee kwam.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door allison ponthier (@allisonponthier)

Hoewel, op basis van en TikTok van Ponthier , het lijkt erop dat Ponthier is geïnspireerd door TikTok-gebruiker @bloodypinecone , die ook niet de eer opeiste voor het maken van haarhoorns.

dove haarproducten voor zwart haar
@bloodypinecone

#haarhoorns

♬ Make-up – Gewenst

Sociale media, voor het grootste deel, hield van de laatste blik.

In het begin had ik zoiets van, nee, één persoon commentaar gegeven . Maar eigenlijk ziet het er dope uit.

Verleid mij niet, een ander schreef . Ik was zo dicht bij het snijden ervan toen ze in de trend waren.

Zij zijn schattig! iemand zei . Helaas ben ik VEEL te kip om zo op te vallen.

is luk op moderne familie homo's

Voor degenen die thuis willen experimenteren met het knippen van hun eigen haarhoorns, gaf Mischa Versuft enkele tips: Toen ik het haar voor de hoorns uitsneed, nam ik het haar van net onder het oppervlak van het haar, dus als de hoorns niet gestyled zijn, vallen ze gewoon onder de bovenste laag. Ik bond mijn secties af met elastiek en knipte het haar onder een hoek van ongeveer vijf tot vijf centimeter van het hoofd, en sneed er vervolgens met een punt in om de haarpunten uit elkaar te halen.

De hoorns blijven niet vanzelf overeind zonder de hulp van mousse of een soort stylingpasta - hoe meer product, hoe beter, voor mensen met supersteil haar.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, wil je misschien ook lezen hoe je dit najaar de cottagecore-esthetiek kunt nagelen.