HAchubby keert terug naar haar roots en opent HAchuMart

HAchubby keert terug naar haar roots en opent HAchuMart

Twitch-streamer en voormalig supermarktmedewerker HAchubby is nu de trotse eigenaar van haar eigen mart.

HAchubby — die haar echte naam nooit heeft onthuld — vierde de grootse opening van HAchuMart , gelegen in Busan, Zuid-Korea, tijdens een ceremonie van het doorknippen van het lint op 6 januari met haar familie.

De oom van de streamer bedankte de kijkers voor hun steun en bad voor HAchubby en haar fans tijdens een Livestream van de gebeurtenis.God zegene HAchubby en deze mart en haar fans, HAchubby's oom zei . Dank u God.

Gedurende de dag kwamen vrienden van de streamer langs bij HAchuMart om hun felicitaties aan te bieden.

Een volledige livestream van de feestelijke opening is te vinden hier .

Door HAchuMart te openen, heeft HAchubby de cirkel rond. Ze werd aanvankelijk populair door haar dagelijkse leven te streamen als een supermarkt werknemer . Kijkers waren dol op haar pogingen om door de Engelstalige kant van Twitch te navigeren, hilarische interviews en muzikaal talent .

In veel opzichten zat HAchuMart er al lang aan te komen. De streamer heeft een licentie verkregen om de winkel te openen in nov. 2020 . Na de grote opening op 6 januari 2021 hield HAchubby een oprechte toespraak voor haar publiek op stream over hoe ver ze is gekomen in de afgelopen twee jaar . Ze sloot af door haar kijkers aan te moedigen hun dromen te volgen en vertelde hen dat je alles kunt [sic].

HAchubby begon haar streamingcarrière als parttime medewerker in een supermarkt en werd een van de meest prominente Koreaanse streamers op Twitch. Nu ze zichzelf heeft verstevigd als een steunpilaar op Twitch, gaat ze weer aan het werk bij een klein bedrijf, maar deze keer als haar eigen baas.

Krediet: Twitch, HAchubby

HAchuMart heeft, net als elke andere Koreaanse supermarkt, een scala aan alledaagse artikelen, zoals instant ramyeon, rijst die in de magnetron kan, soep en frisdranken. Maar het bevat ook een aantal speciale items - fans die de winkel bezoeken, kunnen ook haar merchandise kopen.

Het openen van een nieuw bedrijf tijdens de pandemie is een riskante zet, maar voor HAchubby is het een lang gerealiseerde droom.

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan hoe Post Malone werd parttime eigenaar van een esports-bedrijf, Envy Gaming .