Bewakingscamera supermarkt legt vast dat moeder per ongeluk de peuter van een andere moeder meeneemt: 'Holy moly

Bewakingscamera supermarkt legt vast dat moeder per ongeluk de peuter van een andere moeder meeneemt: 'Holy moly'

Een moeder was gekrenkt toen ze bijna de baby van een andere vrouw ontvoerde in een... boodschap winkel, en TikTok barst in tranen uit - en deinst een zucht van opluchting !

Geplaatst door het TikTok-kanaal @brotherhq en bijgeschreven op de Twitter-gebruiker @HolyCow_Inc , gingen de schokkende beelden snel viraal met meer dan 18,6 miljoen views!

@brotherhq

Nou, dit is genant. #ouders #oudersoftiktok #kinderen #baby's #babysoftiktok #oeps #mislukking #hilarisch #Sorry (Via: @HolyCow_Inc/ Twitter )♬ origineel geluid – Brother

In de video zien we een onbekende moeder, gekleed in blauw, in een gangpad bij de kassa staan ​​met haar vermoedelijke peuter in haar armen.

De verwarring begint wanneer een andere moeder, gekleed in roze, haar nadert en de peuter uit haar armen neemt. Hoewel de bewakingsbeelden geen geluid hebben, is het veilig om aan te nemen dat de moeder in het roze iets zei als: Dit is mijn baby.

Plotseling, ondanks dat de moeder in het blauw een masker draagt, kunnen we de schok op haar gezicht zien - waarschijnlijk een mengeling van afschuw ervaren bij het bijna ontvoeren van iemands kind en angst om niet te weten waar haar eigen kind was.

Maar de moeder in het roze, glimlachend, leidt de geschokte vrouw door een gangpad - waar ze wijst naar een peuter die alleen staat. Onmiddellijk pakt de moeder in het blauw het kind op en rent weg - ongetwijfeld in verlegenheid gebracht door de verwarring en opgelucht om haar eigen baby weer in haar armen te hebben.

Dit was duidelijk een eenvoudig geval van een verkeerde identiteit, aangezien beide peuters roze jassen en kleine witte mutsen droegen - maar het had een behoorlijk angstaanjagende situatie kunnen zijn!

Gelukkig werd de onbedoelde bijna-ontvoering gepakt voordat de twee moeders naar huis gingen met de verkeerde baby's op sleeptouw!

‘Holy moly! Exact dezelfde outfit tot aan de zwart-witte schoenen!'

TikTokers sprongen snel in de reacties om hun reactie op de bloedstollende beelden te delen.

Omgaaaad. Dit is zo eng, schreef een gebruiker.

Ik lach nu zo hard, merkte een andere gebruiker op.

Ze wist [wat] ze aan het doen was, probeerde haar kind op een laag pitje te ruilen, grapte een andere gebruiker.

Ze hebben het goed aangepakt! Ik zou zeker niet zo kalm zijn geweest, schreef een gebruiker.

Heilige mol! Exact dezelfde outfit tot aan de zwart-witte schoenen! hapte een gebruiker naar adem.

Ik ben ervan overtuigd dat er een bepaalde leeftijd is waarop alle kinderen er precies hetzelfde uitzien, en niemand weet of het kind van hen is of niet, grapte een andere gebruiker.

Sommige TikTokers deelden hun eigen soortgelijke verwarring.

We gingen naar de dierentuin en liepen door een donker gedeelte. Mijn man greep een kleine jongen en zei: 'Ik zeg het je niet nog een keer, blijf bij ons'... Onze zoon was aan het einde van de gang. Hij greep een willekeurige jongen en schaamde zich zo om hem terug te brengen naar zijn ouders, deelde een gebruiker.

Dit overkwam mij eigenlijk als kind, maar ik belandde in het busje van een ander gezin, deelde een andere gebruiker.

Hoewel deze verwarring een goed einde had en de twee moeders er hartelijk om moesten lachen, dient de video als een belangrijke veiligheidsles - vooral in de tijd van gezichtsmaskers! Controleer altijd of uw kind bij u is en laat het nooit onbeheerd achter in het openbaar.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze vader wiens bliksemsnelle reflexen het leven van zijn baby hebben gered .