gc2b maakt genderbevestigende borstbinding veilig en toegankelijk

gc2b maakt genderbevestigende borstbinding veilig en toegankelijk

Getgrassroots is trots om Pride Month te vieren. Tijdens deze maand zal ons team een ​​breed scala aan LGBTQIA+-merken in de schijnwerpers zetten. We moedigen u aan om vandaag en altijd te steunen.

Voor sommige trans, niet-binaire en queer mensen, borst binding kan een manier zijn om zich meer thuis te voelen in hun lichaam. Maar de praktijk kan zijn onveilig als het verkeerd wordt gedaan , zoals bij vernauwen aasverbanden of ducttape . Daarom zijn speciale bindkleding zo belangrijk voor de LGBTQIA+-gemeenschap en bieden ze een veilige en bevrijdende manier om te binden.

bedbad en verder binnengrill

sinds 2015 gc2b is een van de favoriete plekken voor betrouwbare kistbindmiddelen. In trans- en queer-ruimtes staat het bedrijf bekend en gerespecteerd voor het veilig en toegankelijk maken van het essentiële kledingstuk. In feite waren gc2b-bindmiddelen de eerste kledingstukken die speciaal werden ontworpen en gepatenteerd voor genderbevestigende borstband .Het in Maryland gevestigde bedrijf is opgericht door: Marli Washington nadat hij ontdekte dat de enige veilige bindopties ongemakkelijke en ontoereikende compressieshirts waren, ontworpen voor niet-transmannen. Washington ging aan de slag en ontwierp de reeks tanks en halfbinders van gc2b, die nu de gouden standaard zijn als het gaat om veilige, effectieve en, ja, levensreddende bindingen.

In de afgelopen jaren heeft het kleine bedrijf schonk meer dan 6.000 kistbindmiddelen aan mensen in nood. Het merk heeft zelfs een impactarm , teruggeven aan queer- en transorganisaties door middel van geld- en productdonaties. Dat is een hele hoop goed. Bekijk hieronder enkele producten van gc2b — en bind met een gerust hart.

Nude No. 1 Half , $ 35

Krediet: gc2b

hoe de bovenkant van mannenhaar te knippen?
Koop nu

Naakt nr. 3 tanktop ,

Krediet: gc2b

Koop nu

Trans Pride Halve Binder , $ 42

Krediet: gc2b

Koop nu

Rode Halve Binder , $ 35

Krediet: gc2b

Koop nu

Witte tankbinder ,

Koop nu

Zwarte halve binder , $ 35

Krediet: gc2b

Koop nu

Niet-binair Pride-tankbindmiddel ,

Koop nu

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk Kirrin Finch, het op herenkleding geïnspireerde merk ontworpen voor vrouwen, transgenders en niet-binaire mensen