Folx verandert het zorglandschap voor queer en transgenders

Folx verandert het zorglandschap voor queer en transgenders

De discussie over gezondheidszorg voor de gemiddelde persoon is op zijn best duister. Queer en transgenders ervaren echter een heel andere ervaring. Fox , een start-up in de digitale gezondheidszorg, hoopt daar verandering in te brengen door tegemoet te komen aan de behoeften van queer en transgenders waar de grote gezondheidszorg tekortschiet.

Volgens het Amerikaanse Office of Disease Prevention and Health Promotion, worden LGBTQIA+-mensen geconfronteerd een aantal gezondheidsverschillen . Om nog maar te zwijgen van het feit dat die verschillen enorm verschillen in vergelijking met cisgender- en heteroseksuele mensen.

hoe te zien wie je leuk vond op bumble

Opgericht door A.G. Breitenstein, die zich identificeert als genderqueer (zij/zij), werkt Folx samen met LGBTQIA+ clinici en professionals om topspecialisten samen te brengen om diensten aan te bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben.Wat Fox biedt

Krediet: Fox

beste prijzen voor dameslaarzen

Wat betreft wat het merk hoopt te bereiken, Folx richt zich op algemene gezondheidsproblemen van LGBTQIA+-mensen. De reikwijdte van de diensten van het merk omvat zaken als genderbevestigende hormoontherapie, seksuele gezondheid en het creëren van een gezin. Daarnaast kunnen leden ook behandelingen krijgen. Van PrEP en HRT tot het thuis testen op soa's hebben leden de ruimte om zich thuis op hun gemak te voelen. Folx biedt leden ook gratis virtuele bezoeken aan.

Om het revolutionaire initiatief een vliegende start te geven, wordt het merk ondersteund door gerenommeerde partners, waaronder: Definieer ondernemingen , Bessemer Venture Partners en Polaris-partners .

Krediet: Fox

wat is goed voor droog haar en gespleten punten?

Folx is een van de eerste merken die zich richt op LHBTQIA+-vriendelijke behandelingen in de gezondheidszorg. Degenen die zich willen inschrijven voor een abonnement, dat slechts $ 59 per maand kost, kunnen Registreer hier . Fox zal nieuwe leden op voortschrijdende basis in dienst nemen in januari 2021.

Als je dit verhaal nuttig vond, bekijk dan 9 geschenken om ervoor te zorgen dat de LGBTQIA-persoon in je leven zich gezien, gehoord en geliefd voelt .