Everlane heeft zojuist zijn zachtste denim ooit laten vallen - en het is minder dan $ 80

Everlane heeft zojuist zijn zachtste denim ooit laten vallen - en het is minder dan $ 80

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

venus williams op het strand

Sinds we zijn begonnen met thuiswerken en social distancing, hebben we geprobeerd om vind de juiste balans tussen aankleden in alle zweet en het aantrekken van een werkklare outfit. Hoewel het verleidelijk is om rechtstreeks van je bed naar je bureau te gaan, is 24/7 rondhangen in pyjama niet altijd een bron van een productieve dag.

Gelukkig voor degenen die worstelen met comfortabele maar geschikte dagkleding, heeft Everlane onlangs zijn zachtste denim tot nu toe uitgebracht, toepasselijke naam De superzachte jeans met wijde pijpen .Binnen komen drie verschillende wasbeurten , wordt deze jeans beschreven als met een comfortabele hoge taille, een ontspannen wijde pijpen en een flatterende volledige lengte.

Winkel: Everlane De superzachte jeans met wijde pijpen , $ 78

Krediet: Everlane

Everlane werkt met ethische fabrieken en maakt gebruik van hoogwaardige materialen om producten te maken die lang meegaan en die u met een goed gevoel bij aankoop kunt kopen - en deze jeans is niet anders. Gemaakt van lichtgewicht biologisch denim, het is de steek die ze ultrazacht aanvoelt: ze zijn losjes geweven met minder garen per inch voor een luchtige zachtheid die typisch voortkomt uit tientallen jaren van slijtage.

Persoonlijk zouden we deze gemakkelijke jeans stylen met een blouse voor die belangrijke videochat en met een t-shirt voor die weekendwandelingen in de buurt. Omdat ze aan de wijdere kant zijn, zijn ze gemakkelijk op en neer te kleden met de juiste top of een paar schoenen!

drijvende wijnglazen voor het zwembad

Je kunt je eigen Super-Soft-jeans van het merk kopen voor slechts $ 78, goed nu op de website van Everlane.

Als je dit verhaal leuk vond, wil je er misschien meer over lezen Everlane's comfortabele hakken.