DoubleTree heeft eindelijk het geheime recept voor zijn beroemde koekjes onthuld

DoubleTree heeft eindelijk het geheime recept voor zijn beroemde koekjes onthuld

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Omdat we door sociale afstandelijkheid allemaal meer tijd thuis doorbrengen, vind je waarschijnlijk manieren om jezelf bezig te houden, of het nu gaat om het investeren in puzzels om jezelf bezig te houden, het verfraaien van je thuiswerkruimte, het doen van zelfzorgaankopen of nieuwe recepten uitproberen. (Als je nog geen bananenbrood hebt gemaakt of dit hebt geprobeerd recept voor virale koffie , ben je zelfs in quarantaine?)

Als ik thuis ben, geef ik er de voorkeur aan om desserts op te zwepen in plaats van te falen bij complexere recepten zoals het maken van brood, dus ik was natuurlijk geschokt toen ik hoorde dat Disney zijn recept uitbracht voor de churros die ze in de Disney-parken verkopen. En in de voetsporen treden van Disney, DoubleTree by Hilton heeft zojuist het recept voor de beroemde koekjes vrijgegeven geserveerd in de hotellobby's voor gasten die aankomen.Omdat fans van de hotelketen bleven zeggen dat ze de koekjes zo erg misten, heeft DoubleTree het recept op 9 april op Twitter uitgebracht en het verbaast me dat meer mensen er niet van schrikken. Natuurlijk circuleren er al jaren copycat-recepten online, maar dit is de eerste keer dat het geheime recept is vrijgegeven.

Als je nog nooit een DoubleTree-koekje hebt gehad, dat in wezen een walnoot-chocoladekoekje is (maar beter), is dit je kans om hun zoute maar zoete smaak en melige verrukking te ervaren - ze smaken beter een beetje gesmolten met dat net- textuur uit de oven. En om het nog lekkerder te maken, bevat het recept één onverwacht ingrediënt: citroensap.

Toen ik als moeder opgroeide met een stewardess, ontving ik een groot deel van de DoubleTree-koekjes wanneer ik met haar op zakenreis ging toen DoubleTree het door de luchtvaartmaatschappij geselecteerde tussenstophotel was. Geloof me, er is niets beter dan begroet te worden met een warm koekje om je vakantie te beginnen.

Na de eerste tweet van DoubleTree die een video bevatte waarin de koekjes worden gebakken, die nu meer dan 40.000 views heeft, heeft de hotelketen toen de volledige lijst met ingrediënten vrijgegeven , die we hieronder handig voor je hebben op een rijtje gezet, plus alle tools die je nodig hebt.

Hoewel we voorlopig geen vakanties plannen en kamers boeken bij een DoubleTree, kun je nu thuis genieten van dit klassieke recept.

Ingrediënten voor DoubleTree's Signature Cookie:

Krediet: DoubleTree by Hilton

 • ½ pond boter, verzacht (2 stokjes)
 • ¾ kopje + 1 eetlepel kristalsuiker
 • ¾ kopje verpakte lichtbruine suiker
 • 2 grote eieren
 • 1 ¼ theelepel vanille-extract
 • ¼ theelepel vers geperst citroensap
 • 2 ¼ kopjes bloem
 • 1/2 kop gerolde haver
 • 1 theelepel bakpoeder
 • 1 theelepel zout
 • Snufje kaneel
 • 2 2/3 kopjes Nestle Tollhouse halfzoete chocoladeschilfers
 • 1 3/4 kopjes gehakte walnoten

Bekijk hier het volledige recept .

Hulpmiddelen om te gebruiken:

Als je dit verhaal leuk vond, wil je er misschien meer over lezen hoe je eierbeten van Starbucks maakt met deze handige tool .

l oreal parijs collageen vochtvuller