Deur kloppen TikTok-trend baart grote zorgen

Deur kloppen TikTok-trend baart grote zorgen

Autoriteiten zo vaak TikTok ten onrechte de schuld geven voor het starten van real-life trends dat het een grap is geworden voor jonge mensen. Maar deze keer is er echt een TikTok-trend hinderlijk worden .

Op de melodie van Die Young van Kesha hebben gebruikers twee keer met hun vuisten of voeten op deuren geslagen. Dan rennen ze zo snel mogelijk weg om niet gepakt te worden. Het is als ding-dong sloot voor het digitale tijdperk.

@spencer.biscoe

Twee een steen #fyp #middelbare school

♬ origineel geluid - Ding

De meeste video's vinden plaats in slaapzalen , maar er zijn genoeg gevallen geweest van bange huiseigenaren in verschillende buurten dat de politie moest ingrijpen.

Volgens Fox News Jennifer Pritchard van de Petaluma Police Department in Petaluma, Californië, zei dat de grap een reëel gevaar vormt voor huiseigenaren die niet bekend zijn met de trend. Het kan een echte situatie van leven of dood worden als iemand denkt dat zijn deur wordt ingetrapt bij een inbraak in huis.

Je weet niet op welke manieren ze [zichzelf] zullen beschermen die echte, echte schade kunnen veroorzaken, vertelde ze de site. Wanneer mensen denken dat hun huis of hun gezin wordt bedreigd, zullen ze een gelijk antwoord geven om hun eigendom of gezin te beschermen.

@mrxkz930

werd later gepakt #klop #kloppenuitdaging

♬ origineel geluid - Ding

De lokale Fox-filiaal in Orlando gemeld dat een vrouw genaamd Denise Marrs absolute angst ervoer. Terwijl ze met haar familie tv zat te kijken, hoorde ze iemand op de deur schoppen.

jij bent mijn beste vriend meme

Het was angstaanjagend. Ik bedoel, ik kan niet eens uitdrukken hoe eng het was, vertelde ze het station.

Haar man Doug zei dat hij in de vechtmodus ging - totdat ze terugkeken op de beelden van Ring doorbell en zich realiseerden dat het hele ding misschien een grap was.

Vroeger deden we iets met een deurbel, maar ik denk dat dit veel erger is dan dat, zei Doug. Het is niet grappig. Je had gekwetst kunnen worden, wij hadden gekwetst kunnen zijn, sommige andere huizen... je zou waarschijnlijk gewond zijn geraakt.

Dagen later ontving de politie van Lincoln verschillende klachten van bewoners die zeiden dat iemand hun deuren had ingetrapt, volgens Fox Nebraska.

@kiranqueen18

Man achtervolgde ons #fyp #voorjoupagina #MakeItCinematic #Verenigde #Birmingham #hartslag🧚 #Universiteit #vlak

♬ origineel geluid - Ding

Pritchard waarschuwde TikTok-gebruikers dat de Die Young-uitdaging gevaarlijk is; niet alleen voor mogelijk angstige huiseigenaren, maar het komt ook in de buurt van criminele handelingen zoals vandalisme, inbraak en materiële schade.

@darkskindiing

Part.4 'we hebben de' gebroken #fyp #fy #middelbare school #trend #viraal

♬ origineel geluid - Ding

De deurkloptrend is een van de vele TikTok-uitdagingen die je moet vermijden vanwege mogelijk gevaarlijke gevolgen.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan deze vijf woorden die je moet kennen om op internet te navigeren.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !