Hond met de zwarte vlek: vrouw vindt 'bewijs' dat overleden hond hielp bij het uitzoeken van nieuwe hond

Hond met de zwarte vlek: vrouw vindt 'bewijs' dat overleden hond hielp bij het uitzoeken van nieuwe hond

Het verhaal van een vrouw over het adopteren van een nieuwe hond nadat haar oude was overleden, heeft TikTok-gebruikers geloven in het lot en beschermengelen.

Op feb. 18, TikToker @ juliem717 uitgelegd aan haar volgers hoe ze uiteindelijk haar huidige hond, Lilly, adopteerde - en hoe ze denkt dat haar overleden hond haar heeft geholpen bij het plukken.

Toen de eerste hond van @juliem717 naar de hemel ging, duurde het begrijpelijkerwijs even voordat ze op het idee kwam om nog een hond te adopteren. Maar uiteindelijk besloot ze dat het tijd was en belde ze een man die 11 Labrador-puppy's herplaatste. Hij zei dat ze een van de puppy's mocht hebben, maar aangezien er 10 mensen voor haar stonden om puppy's te ontvangen, zou ze niet kunnen beslissen welke van haar was.Dat is oké, herinnert ze zich. Ik zal mijn zwarte hond in de hemel het plukken voor mij laten doen.

bruine lippenstift op bruine huid
@juliem717

#honden #hond #dogsoftiktok #fyp #pups #puppy #viraal #boredinthehouse #voorjoupagina

wat is de meest gelikete tiktok
♬ Thuis – Edith Whiskers

Toen het eindelijk tijd was voor @juliem717 om haar pup te halen, ging ze naar huis met een geel Lab met een zwarte vlek op haar rug. Ze vroeg de man die de honden verkocht of er nog anderen waren met een soortgelijke zwarte vlek, en hij zei nee.

Mijn nieuwe moeder huilde, zei @juliem717 in de video, sprekend vanuit het perspectief van haar huidige pup Lilly. Ze zei dat de zwarte vlek is waar de zwarte hond in de hemel me aanraakte. Toen koos zwarte hond me uit om bij mijn moeder te zijn.

Dit ontroerende verhaal, dat meer dan 1,5 miljoen likes op TikTok heeft gekregen, heeft gebruikers geschokt, ontroerd en emotioneel achtergelaten.

Dit is het schattigste wat ik ooit heb gezien, één gebruiker zei . Dit is geen toeval.

spigen slim pantser iphone se

Wow ik heb koude rillingen, nog een toegevoegd . Die pup is echt voor jou uitgekozen.

Dat is de kracht van jou en de band van zwarte hond, een derde schreef . Prachtig verhaal over liefde en blind vertrouwen.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je genoten hebt van dit verhaal, bekijk de eenvoudige hack van deze huisdiereigenaar om ijsballen uit de vacht van honden te verwijderen.