Designer ontwikkelt keukengerei voor mensen die met één arm leven

Designer ontwikkelt keukengerei voor mensen die met één arm leven

Oneware is een serie keukenaccessoires ontworpen voor mensen die met één arm leven.

Gemaakt door Loren Lim , een productontwerper uit Singapore, won Oneware de James Dyson Award 2016 . De keukengerei lijn bestaat uit twee producten, een afwashulpmiddel en een snijplank.

Binnenkomen hier om kans te maken op een Uber-cadeaubon van $ 500.Geamputeerden, mensen geboren met één arm, patiënten met een beroerte en tijdelijke verwondingen hebben vaak problemen bij het gebruik van dagelijkse voorwerpen vanwege de beperkingen … Keukengerei is een van de meest voorkomende productreeksen waarmee ze te maken kregen vanwege de frequentie van gebruik, Lim verklaarde .

Het afwashulpmiddel, een siliconen net met grepen, voorkomt dat borden en kommen wiebelen als de persoon met één hand schrobt.

Een gebrek aan steun om de boel onder controle te houden is een van de meest voorkomende problemen, Lim zei . Deze unit bestaat uit een snijplank die is ontworpen met structuren waarmee ze het voedsel op hun plaats kunnen houden tijdens het bereiden van hun maaltijden.

De snijplank heeft meerdere uitstekende spikes op een hoek. Hierdoor kan de gebruiker een groente of fruit op zijn plaats houden terwijl ze het hakken. Het project van Lim was een hit bij het beoogde publiek.

Ik vind dit product echt goed omdat ik zelf de afwas doe, Jorain Ng, die met één arm leeft, zei . Soms laat ik de borden bijna vallen als ik hem halverwege afschrob en moet ik de borden heel stevig vasthouden. Dus dit product zou helpen omdat er een greep onder zit.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens dit innovatieve gitaarhulpstuk waarmee mensen met één hand kunnen spelen .