Papa zegt tegen peuter dat hij 'deze bloemen naar mama moet brengen' voordat hij door de begraafplaats naar haar graf loopt: 'Het leven is zo kwetsbaar

Papa zegt tegen peuter dat hij 'deze bloemen naar mama moet brengen' voordat hij door de begraafplaats naar haar graf loopt: 'Het leven is zo kwetsbaar'

Een vader en zoon het emotionele moment gefilmd ze bezochten het graf van hun geliefde vrouw en moeder, en de ontroerende beelden trekken de harten van de wereld.

Geplaatst op het TikTok-account @na verloop van tijd en bijgeschreven op de nu gesloten IG-rekening voor @awc_fishing , kreeg de indrukwekkende video miljoenen views en honderdduizenden reacties.

@na verloop van tijd

God zegene deze vader en zoon. Zoveel liefde ️ #familie #liefde #shoutoutot (via awc_fishing/IG)zijn ouija-borden echt reddit
♬ Wees blij – Jordan:)

Volgens de GoFundMe-informatie Gepost door @awc_fishing , verloor professionele visser Andrew Cotton in 2018 de liefde van zijn leven, Miryea Mimie Bridges, aan stadium 4 borstkanker.

Hun zoon Fisher was nog een baby toen Mimie en Andrew op 26 maart 2018 de moeilijke diagnose kregen. Zeven korte maanden later, op 19 oktober, stierf Mimie.

Sindsdien hebben Andrew en Fisher de herinnering aan Mimie levend gehouden door haar bloemen te brengen en voorlichting over borstkanker verspreiden .

Nu gaat het ontroerende verhaal van de familie viraal, en mensen over de hele wereld tonen een uitstorting van liefde voor de weduwnaar en zijn zoontje.

‘Mama waakt altijd over je…’

Bijna 200.000 reacties stroomden binnen en boden liefde en steun aan Andrew en de kleine Fisher.

Deze kleine man gaat dankzij zijn vader opgroeien met respect voor anderen. God zegene je papa, een opmerking gelezen.

Zo moeilijk om naar te kijken. Ik kan het niet helpen om te denken dat het leven zo kwetsbaar is en op elk moment van je kan worden afgenomen. Je moet ervan genieten, schreef een andere gebruiker.

Walmart sherpa pullover

Ik verloor mijn moeder op 14 mei 2012 aan kanker. Ik was pas 7, maar ik ben nog steeds zo dankbaar voor de tijd die ik met haar heb gehad. Geniet van wat je hebt voordat je het verliest. Alsjeblieft, één gebruiker gedeeld.

Maak je nooit zorgen kleine man. Mama waakt altijd over je! nog een reactie gelezen.

RIP mama. Je baby is in goede handen. God zegene u meneer, schreef een andere kijker.

beste droogshampoo voor super vet haar

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens het emotionele moment dat een nieuwe vader zijn zoontje voor de allereerste keer vast kan houden .