Vader doet schokkende ontdekking wanneer dochter zegt dat haar badkuip langzaam leegloopt: 'Het stonk zo erg

Vader doet schokkende ontdekking wanneer dochter zegt dat haar badkuip langzaam leegloopt: 'Het stonk zo erg'

NAAR tienermeisje klaagde bij haar vader dat het lang duurde voordat haar badkuip leeg was - en wat hij ontdekte, gaat viraal!

Papa en TikToker Shawn Weiss ( @shawnweiss8 ) kreeg meer dan twee miljoen views en bijna 7.000 reacties toen hij de icky beelden online plaatste.

Nu, net als de moeder die haar wc-bril verwijderde om de smerigheid bloot te leggen die zich in het volle zicht verstopt , inspireert Shawn mensen over de hele wereld om naar hun badkamer te rennen en zelf een grondige reiniging te doen.@shawnweiss8

@kassidy.joy.faye Ik kan niet geloven dat ze het zo erg heeft laten worden!!! #fyp #haar #droogleggen #draincleaning #naar #dochter #dadthings

Oh nee - Kreepa

In de video, met het onderschrift, ik kan niet geloven dat ze het zo erg heeft laten worden!!!, Shawn zit tot aan zijn polsen in het badwater en worstelt met iets dat op de loer ligt in de afvoer.

Nadat hij de mysterieuze klomp goed heeft vastgepakt, begint Shawn te trekken - en trekken ... en trekken ...

In het begin is het niet helemaal duidelijk wat Shawn heeft opgegraven terwijl hij de natte, zwarte klomp om zijn blote hand windt.

Maar uiteindelijk is het duidelijk dat wat de afvoer van de badkuip van zijn dochter verstopte, geen dier was, noch een personage uit The Grudge, maar een gigantische massa haar.

Eindelijk komt de Rat King-achtige klomp los uit de afvoer en Shawn tilt hem langzaam op en eruit.

Om de omvang ervan volledig te demonstreren, strekt de vader het haar langs de rand van de badkuip uit - tot grote schrik van TikTokers overal.

'Ik kokhals hoorbaar...'

Duizenden geschokte TikTokers deelden hun reacties op de rioolverstopping in de commentaren.

Hij trok het hele 'Grudge'-meisje uit de afvoer, grapte een gebruiker.

Het meisje van 'The Ring' daar beneden, schreef een andere gebruiker.

Neef, ben jij dat? lachte een andere gebruiker.

Ik ben hoorbaar kokhalzen, een gebruiker gedeeld.

Hak je hand eraf of doop hem in een bak met bleekmiddel, schreef een gebruiker, die walgde van het gebrek aan handschoenen van Shawn.

Hierop antwoordde Shawn: Oh nee, het stonk zo erg dat ik mijn hand in een blikje tomatensap van een halve liter moest weken... OVERNACHTING!

Ik weet dat het maar haar is, maar...🤮 Is ze door de afvoer gezogen? merkte een misselijkmakende gebruiker op.

Nee, alleen de meeste van haar! antwoordde Shawn.

Ik herinner me dat ik een tiener was en mijn vader vertelde dat de douche niet leegliep en dat hij dit deed. Hij kreeg de volgende dag een afvoerfilter, schreef een gebruiker.

Shawn antwoordde: JA! Ik heb er een van haar. Nu is het 'Papa, kun je het voor me schoonmaken? Ik wil het niet aanraken, ik moet ervan kotsen!' Wat moet een verdrietige vader doen?

Hoewel Shawn misschien geëxtrapoleerd wordt door zijn vaderlijke badkuipplichten, is het duidelijk dat hij een plichtsgetrouwe vader is die alles voor zijn dochter zal doen - maar hopelijk was dit de laatste keer dat hij een The Ring-sized klomp uit haar afvoer moest worstelen!

beste prijzen voor dameslaarzen

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze moeder die een angstaanjagend brandgevaar ontdekte toen ze achter haar wasmachine keek!