Een studente beweert dat ze gezakt is voor haar online examen vanwege een gehaktbal-sub

Een studente beweert dat ze gezakt is voor haar online examen vanwege een gehaktbal-sub

NAAR student kreeg een tweede kans op haar economie-examen nadat ze haar professor een zo gek excuus had gegeven dat hij dacht dat het waar moest zijn.

Sam Lee , een junior aan de Universiteit van Georgia, beweert dat ze gezakt is voor haar online test vanwege … nou ja … haar avondeten.

De 20-jarige zegt dat ze een boterham aan het eten was toen een gehaktbal uit de duikboot viel, haar toetsenbord raakte en haar voortijdig uitlogde voor het examen. Volgens haar nu-virale Twitter-post terwijl ze de beproeving uitlegde, kon ze niet opnieuw inloggen en eindigen.Lee kreeg een cijfer van 39,17 op de test , dus mailde ze haar professor over een herkansing. Stoutmoedig legde ze precies uit wat er gebeurde - en voegde zelfs wat fotobewijs toe.

Ik maak geen grapje, ik zit hier een gehaktbal te eten terwijl ik mijn econ-test doe ... Een gehaktbal valt op mijn toetsenbord en verlaat de test. Is dit een f******-grap, schreef Lee in een Snapchat-post, die ze ook naar haar professor stuurde.

De inleiding van Lee's e-mail aan haar professor, Dr. William D. Latrapes , lees: Ik had wat technische problemen en afleiding van buitenaf tijdens de test vandaag. Er is iets op mijn computer geslagen en ervoor gezorgd dat deze de test inleverde toen ik minder dan de helft van de vragen had beantwoord. Met iets bedoel ik een gehaktbal die tragisch op mijn toetsenbord was gevallen terwijl ik het examen aflegde. Deze zei dat gehaktbal een aantal storingen met mijn laptop veroorzaakte en ervoor zorgde dat de test zichzelf inleverde.

Dr. Latrapes had een enigszins verrassende reactie. In plaats van het verhaal af te doen als een excuus, vertelde hij zijn leerling dat hij geen andere keus had dan haar te geloven.

Nou, dit is zeker een nieuw en ongebruikelijk excuus voor een lage score! Maar om die reden lijkt het onwaarschijnlijk dat je dit verzonnen hebt, schreef hij in zijn reactie. Ik heb je deadline voor de toets van module 6 verlengd tot vanavond middernacht.

De professor gaf Lee niet alleen een herkansing, maar gaf ook een aantal gewaardeerde adviezen.

Ik zou je aanraden de test voor of na het avondeten te doen, voegde hij eraan toe.

lezen vertelde BuzzFeed News het kostte haar zes uur om de e-mail aan dr. Latrapes te schrijven. Die angst bleek uiteindelijk echter niet nodig.

De 20-jarige mocht haar examen opnieuw doen, en haar verhaal ging volledig viraal en trok meer dan 415.000 likes op Twitter. Het inspireerde ook duizenden commentatoren om hun eigen ervaringen te delen met universiteitsprofessoren - zowel goede als slechte.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan het artikel van Getgrassroots over de man die zijn baan opzegde en heb alles gefilmd op TikTok.