Beroemdheden kunnen niet stoppen met het dragen van dit gezichtsmasker dat niet aan je gezicht plakt

Beroemdheden kunnen niet stoppen met het dragen van dit gezichtsmasker dat niet aan je gezicht plakt

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Inmiddels heb je waarschijnlijk een overvloed aan stoffen gezichtsmaskers om elke dag te dragen - of het nu gaat om boodschappen doen, reizen in een bus of vliegtuig of sporten. Gezichtsmaskers zijn het nieuwe normaal van 2020 en zullen hoogstwaarschijnlijk ook tot 2021 een noodzaak zijn.

Hoewel we enkele van de beste stoffen gezichtsmaskers online hebben gevonden, is er een die zich onderscheidt van de rest - een die A-listers zoals Lucy Hale, Joe Jonas, Aston Kutcher, Madelaine Petsch, Olivia Wilde en meer zijn gespot met dragen. Peep Lucy Hale hieronder met het genoemde gezichtsmasker eerder dit jaar.Krediet: The Image Direct

Als je er klaar voor bent gooi wegwerpmaskers voorgoed weg om herbruikbare kledingstukken te gaan dragen die wasmachinevriendelijk zijn, Rothy's stoffen gezichtsmasker is een bestseller waarvan bewezen is dat hij niet aan je gezicht blijft plakken. Het bewijs? Ik heb het uitgeprobeerd.

Niet alleen is Rothy's gezichtsmasker super ademend en zacht, maar het ontwerp vormt zich op natuurlijke wijze op een supercomfortabele manier naar de vorm van je gezicht.

Winkel: Rothy's Mask 1.0 Pak van 2 , $ 25

Krediet: Rothy's

Aan de binnenkant van het masker vind je een neusstuk dat helpt de vorm van het masker te behouden, waardoor het masker uiteindelijk op het puntje van je neus rust, zodat de rest van de stof niet volledig op je gezicht rust. Het zit dicht bij je gezicht, maar niet te strak of op een manier dat je het gevoel hebt dat je niet kunt ademen.

Hoewel ze aan de duurdere kant zijn voor $ 25 voor twee, is het ontwerp anders dan elk ander gezichtsmasker dat ik heb geprobeerd, en Ik heb nu verschillende merken uitgeprobeerd - denken Oude marine en Baggu .

Ik droeg onlangs het Rothy's masker tijdens een lange vlucht, en het veroorzaakte geen irritatie of ongemak. Het enige nadeel van dit masker is dat de oorlussen niet verstelbaar zijn. Als je houdt van de flexibiliteit van het strakker of losser maken van je masker, dan is dit misschien niet iets voor jou. Ik kan echter bevestigen dat het comfortabel is zonder de verstelbare bandjes.

Om de maskers schoon te maken, kunt u ze met uw wasgoed op de kou gooien, maar zorg ervoor dat u ze plat te drogen legt.

Terwijl ik het type masker dat ik dagelijks draag uitruil, pak ik consequent dat van mijn Rothy, en het is zelfs het enige masker dat mijn vriend nu verkiest.

Voor de nabije toekomst zijn gezichtsmaskers here to stay. U kunt dus net zo goed verschillende opties uitproberen om er een te vinden die het beste bij u past.

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan over deze zwarte gezichtsmaskers die je op Amazon kunt kopen.