Een Canadese moeder en dochter verkleed als dinosaurussen om gezichtsmaskers uit te delen

Een Canadese moeder en dochter verkleed als dinosaurussen om gezichtsmaskers uit te delen

Een Canadese moeder en dochter droegen opblaasbare dinosauruspakken om gratis gezichtsmaskers uit te delen. Nina en Demi Antonakes gaven volgens de Associated Press de beschermende kleding uit in Toronto om voorbijgangers op te vrolijken tijdens de pandemie van het coronavirus.

In april, Nina Geplaatst over het maken van zelfgemaakte maskers voor schuilplaatsen op Instagram. Ze noemde zelfs naaien als een familievaardigheid. In mei, onder de bijnaam Yonge en Bloor, droeg het paar identieke bruine T. rex-kostuums in het stadscentrum.

Ze maakten nep-gezichtsmaskers die groot genoeg waren om over de mond van de dinosauriërs te dragen.wanneer komt Icarly terug?

Video's Nina Geplaatst laat het paar zien dat een tas vasthoudt met de gratis gezichtsbedekkingen. Je ziet een vrouw zonder masker die een paar maskers voor zichzelf en een vriend pakt, terwijl een paar andere vreemden, met bedekte gezichten, de maskers meenemen om te gaan.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dino Duo deelt maskers (en vreugde) uit bij Yonge en Bloor. #masksforall #spreadingjoy

Een bericht gedeeld door Nina Antonakes (@antonakes) op 8 mei 2020 om 12:25 uur PDT

Nog een video laat de moeder en dochter zien die kostuums dragen voor een sportschool terwijl ze jumping jacks doen. Ze hebben echt veel baat bij deze springkussens!

antischimmel theeboomolie body wash
Bekijk dit bericht op Instagram

Zelfs dinosaurussen moeten sporten!

Een bericht gedeeld door Nina Antonakes (@antonakes) op 9 mei 2020 om 06:07 PDT

Instagram-gebruikers vonden de hilarische daden van service inspirerend.

Geweldig!!! Jullie zijn geweldig! een persoon schreef .

Dit is geweldig! Zo lief van jullie, zei een andere persoon.

Pete Buttigieg eet kaneelbroodje

Wat een lief en leuk gebaar, een gebruiker schreef .

Wat een geweldig ding doen jullie voor de gemeenschap! Hulde voor jou! een ander zei: .

Dit is niet de eerste keer dat iemand een opblaasbaar pak als beschermingsuitrusting draagt. Een man in Spanje was gearresteerd voor het verbreken van quarantaine verkleed als een T. rex, terwijl een vrouw in China medicijnen op recept ophaalde als een… opblaasbare giraf . Een Amerikaans stel zelfs bezochte familieleden in een ruimtepakkostuum.

Niettemin, de Washington Post notities dat dergelijke pakken niet officieel worden aanbevolen als beschermingsmiddelen. Virusbevattende deeltjes kunnen nog steeds via de blazer het kostuum binnendringen en de drager infecteren.

Als je dit artikel leuk vond om te lezen, uitchecken deze automatische handenwasmachine die 99 procent van de bacteriën verwijdert.