Bouw de bibliotheek van je kleintje op met deze BIPOC-gecentreerde prentenboeken

Bouw de bibliotheek van je kleintje op met deze BIPOC-gecentreerde prentenboeken

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Het spreekt voor zich dat lezen van fundamenteel belang is. Nog voordat je kleintje kan lopen of praten, is het zo belangrijk om samen tijd door te brengen met lezen. Het is niet alleen een kans om te binden, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van vroege taal- en alfabetiseringsvaardigheden.

Lezen betekent ook dat ouders het concept van ramen en spiegels in de praktijk kunnen brengen. Spiegels stellen kinderen in staat zichzelf weerspiegeld te zien in literatuur, terwijl ramen kinderen in staat stellen anderen te zien die op een of andere manier anders zijn dan zij. Beide zijn belangrijk, dus als u nadenkt over het bouwen van de bibliotheek van uw kind, is het essentieel om boeken met verschillende karakters op te nemen.Als de boekenplank van je kleintje nog een beetje kaal is, geen zorgen. Ik heb drie aanbevelingen voor prentenboeken met BIPOC-personages die kinderen van alle leeftijden zeker zullen bevallen. Leer meer over hen door de video hierboven te bekijken of hieronder te lezen voor meer informatie.

Lola in de bibliotheek , $ 6,98

Krediet: Amazon

Koop nu

Deze lieve boek over Lola's dinsdagtrip naar de bibliotheek is niet alleen een favoriet in mijn huis; Amazon-shoppers zijn er ook dol op. Het heeft een beoordeling van 4,9 uit 5 sterren, plus het is een keuze voor leraren.

wie vond me leuk op tinder app

Paletero Man , $ 14,48

Krediet: Amazon

Koop nu

Deze kleurrijke boek is een genot om naar te kijken. De illustraties zijn zo levendig en uitnodigend. Wees gerust, het verhaal is ook geweldig. Er is zelfs een plotwending, dus geen spoilers hier!

Bee Bim Bop! , $ 7,99

Krediet: Amazon

Koop nu

Perfect voor gezinnen die graag samen koken, deze schattige boek toont de magie van het delen van een maaltijd met degenen van wie je het meest houdt.

hoe oud is jacob verzadigend?

Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan de nieuwe Amazon Glow waarmee kinderen gemakkelijk in contact kunnen blijven met verre familieleden .