Breakdancer Gabe Adams verovert TikTok stormenderhand

Breakdancer Gabe Adams verovert TikTok stormenderhand

Gabe Adams is een breakdancer en social media-sensatie met meer dan 547.000 TikTok-volgers.

De 22-jarige was geboren in Sao Paulo, Brazilië met het Hanhart-syndroom, een zeldzame medische aandoening waardoor hij geen ledematen had. Als baby werd hij geadopteerd door de Amerikaanse ouders, Janelle en Ron Adams, en groeide op met 13 broers en zussen in Utah.

Adams toegetreden tot het dansteam op de middelbare school waar hij leerde dat zijn lichaamsbouw een voordeel was bij breakdance. Sindsdien is hij blijven dansen en verspreidt hij zijn passie voor beweging op TikTok.In één video , danste Adams zich een weg naar 2021 terwijl hij ronddraaide in zijn keuken . Hij reed vakkundig op een skateboard in een andere video onderschrift Ik word het beu om onderschat te worden.

ariana grande doet mijn make-up
@gabeadams

Ik lach gewoon mijn weg naar binnen # 2021 #ColorCustomizer #ThisCouldBeUs #Woorden van wijsheid #dans #fyp

♬ origineel geluid – Boomer B.

Adams gecrediteerd zijn ouders die hem van jongs af aan pushten om onafhankelijk te zijn.

Enkele van mijn meest trotse momenten in mijn leven zijn leren lopen, leren hoe ik me moet aankleden, de trap op en af ​​gaan, in mijn rolstoel stappen, mijn eigen aantekeningen maken op school; afstuderen, tweede worden in een danswedstrijd en een motiverende spreker zijn. Terug kunnen kijken op al die momenten en zien hoe ver ik ben gekomen, Adams vertelde de Metro .

@gabeadams

Naar hoger gelegen terrein rijden #fyp #vleet #longboard #wolk 9 #onderschatten #onafhankelijk

♬ Moe – tyler of kupo

Terwijl hij behandeld met pesten op de middelbare school vond Adams een ondersteunende gemeenschap thuis, online en als motiverende spreker.

Ik heb zoveel kunnen bereiken en ik vind het grappig als mensen zeggen: 'Wil je dat je protheses had?' en mijn antwoord is altijd: nee, want ik ben al zo ver gekomen in mijn onafhankelijkheid zonder hen, Adams vertelde de Metro . Ik hou van mijn lichaam zoals het is en ik ben trots op wat het kan doen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Gabe Adams (@no_limbs_)

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel over Grace Strobel , een opkomend model met het syndroom van Down.