Bread Beauty Hair Cream is er, zodat je de hele zomer je krullen kunt stylen

Bread Beauty Hair Cream is er, zodat je de hele zomer je krullen kunt stylen

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

In natuurlijke haarverzorging begint het productminimalisme van de grond te komen. Haarverzorging basics merk Bread Beauty heeft zojuist zijn eerste stylingproduct gelanceerd: de Brood Schoonheid Haarcrème , en het is perfect voor zomerkrullen en krulletjes.

Hoewel Bread Beauty vrij nieuw is en in 2020 is gelanceerd, valt het al op door zijn bekroonde producten . Nu voegt het Black woman-owned merk de Bread Beauty Hair Cream toe aan zijn line-up van Haar wassen , Diepe conditioner en Haaroliën . Trouw aan zijn missie om in de benodigdheden te voorzien, is de haarcrème bedoeld als een lichtgewicht leave-in styler. Dat is juist. Het is zowel een leave-in conditioner als een verzachtende styler. Trouwens, als je weet hoe ongelooflijke Bread Beauty-producten ruiken, zul je blij zijn te weten dat dit product een geur heeft die lijkt op de bekroonde Haarglans .hoe oud is addison zeldzaam

Elastic Bounce Leave-in Conditioner Hair Cream , $ 28

Krediet: Brood

Koop nu bij Sephora Koop nu bij Brood

Deze styling haarcrème vervangt vier tot vijf producten en geeft glans en lichte fixatie aan je krullen. Bovendien laat het geen witte waas of crunch achter na het ontrafelen van vlechten of twist-outs. En de haarcrème bevat ingrediënten zoals mangoboter en druivenpitolie om je haarpunten te laten bloeien.

Beoordeling van Bread Beauty Hair Cream

Krediet: Ari Bines voor Getgrassroots

Als type 4 krulhaar blijf ik meestal uit de buurt van alles met een lichte greep. Ik wil echter graag meer lichtgewicht producten gebruiken vanwege de hitte in deze tijd van het jaar. En het blijkt dat dit Bread Beauty-product zo goed is dat ik deze zomer alleen maar van plan ben te gebruiken, dus mijn andere stylers zullen moeten wachten. De zelfbeschreven lichte hold van de haarcrème laat de krullen dagenlang zacht en toch stevig op hun plaats. Ik deed een snelle wash-and-go met dit product, en ik kreeg definitie en zachte krullen, en ik ervoer nauwelijks krimp. Om nog maar te zwijgen, mijn haar op dag twee had meer volume dan ik had verwacht.

Lichtgewicht producten zijn een must-have als je aan het stylen bent, en het feit dat dit als een leave-in conditioner fungeert, betekent een stap minder in je routine.

schoenenzak voor wasmachine

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk Briogeo's Curl Charisma Haarmasker .