Grote broer reageert het liefst op ontmoeting met zijn nieuwe zusje: 'Hij wordt een geweldige broer

Grote broer reageert het liefst op ontmoeting met zijn nieuwe zusje: 'Hij wordt een geweldige broer'

Deze grote broer heeft de liefste reactie om zijn te ontmoeten nieuwe baby zus !

kijk wie je leuk vond op de tinder-app

Net als ouder worden, kan een broer of zus worden een spannende mijlpaal zijn. Ouder en TikToker, Ange Atwell ( @angeatwell ), deelde een video van het moment waarop haar zoon zijn nieuwe zusje voor het eerst ontmoette, en het is niets minder dan kostbaar.

@angeatwell

#Leuk vinden #momsoftiktok #mama #momlife #fifolife #zusje #geboorte #fyp♬ origineel geluid – Ange Atwell

de aanbiddelijke klem , dat bijna 20,5 miljoen keer is bekeken, toont beelden van Atwells ziekenhuisbed met de woorden: Zijn zus voor het eerst ontmoeten. Zo mooi, getypt op het scherm.

Het lieve jongetje verschijnt samen met zijn vader vanachter een paars privacygordijn. Hoi mam! de kleine jongen trilt opgewonden en nadert het bed. De woorden gepromoveerd tot Big Brother! zijn gedrukt op zijn overhemd, om iedereen het goede nieuws te laten weten.

Waar is ze? vraagt ​​de peuter met grote ogen terwijl hij rondkijkt naar zijn kleine broertje. Ze is hier, Atwell antwoordt buiten de camera terwijl haar zoon naar de rand van het bed springt en een gigantische Awwwww!

De kleine jongen kan zijn opwinding en ontzag nauwelijks bevatten als hij de gevulde octopus die hij heeft gedragen aan zijn nieuwe zus geeft.

Ohhhhh, ik hou van haar, zegt hij, zijn kleine handjes gebarend. Hij wendt zich dan tot zijn moeder en begint met de snelle vragen, typisch voor peuters - hebben ze je buik opengesneden? Waarom deden ze dat? Was je bang?

Kijkers over heel TikTok droogden hun ogen uit over deze heerlijke uitwisseling.

Hij is de liefste jongen. Hij wordt een geweldige broer, zei een gebruiker.

Wat een goede jongen. Hij houdt van haar, maar maakt zich zorgen om zijn moeder, merkte een kijker op.

De video veroorzaakte ook babykoorts onder miljoenen kijkers.

Ik ben te jong, ik ben te jong, ik ben te jong... grapte een kijker.

Afgezien van het feit dat ze absoluut waardevol zijn, bieden video's zoals deze een voorbeeld van het bevorderen van sterke banden tussen broers en zussen . De gezinsdynamiek zal niet hetzelfde zijn als er een nieuwe baby in beeld komt, maar dat kan een goede zaak zijn, aangezien oudere broers en zussen ook een essentiële rol te spelen hebben.

wat betekent rechte tiktok?

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens de hilarische reactie van deze vader als hij zich realiseert dat hij de verkeerde baby vasthoudt!