De beste Walmart back-to-school-deals bevatten benodigdheden onder $ 1

De beste Walmart back-to-school-deals bevatten benodigdheden onder $ 1

Dit artikel wordt u aangeboden door Walmart en gemaakt door het handelsteam van Getgrassroots. Als u besluit om producten te kopen via onderstaande links, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

hoe maak je kleine ritssluitingszakjes?

Hoewel veel kinderen de komende weken persoonlijk weer naar school gaan, betekent dat niet per se dat ouders en verzorgers zo comfortabel kunnen winkelen in drukke, overvolle winkels voor schoolbenodigdheden. Omdat het maskerbeleid op dit moment een beetje onduidelijk is, is het misschien de betere manier om de essentiële dingen in de klas vanuit het comfort van je eigen huis te doen.

Gelukkig, Walmart's best terug naar school aanbiedingen zijn direct beschikbaar op hun website. Of je nu winkelt voor kinderen in de basisschoolleeftijd of oudere studenten, Walmart heeft musthaves voor alle klassen tegen echt geweldige prijzen.Bewijs nodig? Sommige van de beste back-to-school-deals bij Walmart zijn letterlijk minder dan $ 1. Van kleuters tot studentes, geleerden van alle leeftijden zullen nodig hebben notitieboekjes en mappen , en ze zijn nu serieus goedkoop bij Walmart.

Natuurlijk kun je ook dingen als rugzakken, lunchtrommels en zelfs koptelefoons haken terwijl je bij Walmart bent. dit leuke Lego 16″ Rugzak is momenteel te koop voor minder dan $ 25, en deze JLab Audio Over-Ear-hoofdtelefoon voor kinderen zijn meer dan $ 30 korting.

Vraag het aan een onvoorbereide ouder, en ze zullen je vertellen dat het slechtste wat je kunt doen is wachten tot het laatste moment om je back-to-school-inkopen gedaan te krijgen. De beste deals zijn hieronder voor je samengesteld. Voeg ze nu toe aan uw winkelwagen, zodat u deze belangrijke taak van uw lijst kunt afvinken.

Beste Walmart Back-To-School-deals onder $ 1

Pen + Gear Notitieboek voor 1 onderwerp , $ 0,25 (oorspronkelijk $ 0,35)

Krediet: Walmart

Koop nu

Sla deze duurzame in! notitieboeken voor één onderwerp terwijl ze nog maar een kwart zijn. Als je dit jaar te veel koopt, bewaar de rest dan voor volgend jaar!

Crayola klassieke kleurpotloden – 24 tellen , $ 0,50 (oorspronkelijk $ 1,37)

Krediet: Walmart

Koop nu

Een pak van 24 kleurpotloden voor minder dan $ 1? Deze deal is onwerkelijk! Het is waarschijnlijk een goed idee om een ​​paar reserveonderdelen te kopen voor later in het schooljaar, voor het geval dat.

Elmer's vloeibare schoollijm , $ 0,50 (oorspronkelijk $ 1,48)

hoe weet ik of iemand me leuk vindt op tinder

Krediet: Walmart

Koop nu

Of het nu voor klasprojecten of slijm is, je kunt nooit teveel hebben Elmer's vloeibare lijm als je kleintjes in huis hebt.

Vijf sterren 4-pocket papieren map , $ 0,97

Krediet: Walmart

Koop nu

Houd huiswerkopdrachten hierin geordend Vijf sterren 4-pocket papieren map. Naast rood is hij ook verkrijgbaar in zwart, blauw, geel, groen en oranje.

best verkochte camerasysteem voor thuisbeveiliging

Stapelbare pennenbak van Cra-Z-Art School-kwaliteit , $ 0,97

Krediet: Walmart

Koop nu

Een goed advies? Koop er een paar Stapelbare pennenbakjes om traditionele potloden gescheiden te houden van kleurpotloden. Voor minder dan $ 1 kunt u ook aparte dozen krijgen voor pennen, markeringen en markeerstiften.

Meer Walmart Back-to-School-deals

BIC Mixed Point Formaat Vulpotlood – 60 Count , $ 13,11

Krediet: Walmart

ingebouwde selfie-lichtbehuizing
Koop nu

Zestig mechanische potloden voor slechts $ 13? Dat komt neer op minder dan $ 0,25 per potlood! Denk niet twee keer na over deze must-buy deal.

Lego 16″ Rugzak , ,99 (Orig. ,99)

Krediet: Walmart

Koop nu

Een geweldige genderneutrale optie, dit Lego 16″ Rugzak is super ruim en heeft zijvakken voor waterflessen en smartphones.

OPUX Premium geïsoleerde lunchbox , $ 12,99 (Origineel $ 30,99)

Krediet: Walmart

Koop nu

Maak je nooit zorgen dat de lunch hiermee te warm wordt Geïsoleerde Lunchbox . Het is groot genoeg voor een sapdoos, een broodje, een stuk fruit en een snack.

middelbare school jaarboek foto grap

JLab Audio JBuddies Studio Volume Veilige, opvouwbare, over-ear kinderhoofdtelefoon met microfoon , $ 14,88 (oorspronkelijk $ 49,99)

Krediet: Walmart

Koop nu

Als uw kind dit schooljaar een computer gebruikt, Volume Safe-hoofdtelefoon voor kinderen zijn een must-have. Dit paar van JLab-audio heeft meer dan 200 beoordelingen en een beoordeling van 4,3 uit vijf sterren.

PS Als je elke dag lunch voor je kleintje inpakt, overweeg dan om je aan te melden voor Walmart+ . Met de betaalbare service kun je gratis boodschappen laten bezorgen vanuit je winkel op de gewenste tijdstippen voor leden. Geloof me - het zal super handig zijn op die dagen dat je geen lunchvlees of snacks meer hebt.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk deze 10 rugzakken onder de $ 20 voor het back-to-school-seizoen .