De beste haarverzorgingsmerken van Black-eigendom voor krullen, spoelen en meer

De beste haarverzorgingsmerken van Black-eigendom voor krullen, spoelen en meer

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

3 juli is de dag van de KROON. Een moment gereserveerd om de onafhankelijkheid van Black Hair te eren. Volgens De KROON Act website staat CROWN voor het creëren van een respectvolle en open wereld voor natuurlijk haar.

Het lijkt misschien moeilijk te geloven, maar zwarte mensen worden nog steeds geconfronteerd met vooroordelen op basis van hoe ze ervoor kiezen hun haar te dragen. Schokkend genoeg is er geen federale wet in de Verenigde Staten die deze vorm van discriminatie verbiedt. Momenteel hebben slechts 13 staten, waaronder Californië, New York, Washington, Nevada, Virginia en Connecticut, de CROWN Act als wet aangenomen, waardoor werkgevers en anderen mensen niet anders of oneerlijk mogen behandelen vanwege hun haartextuur. Er is zeker nog werk aan de winkel.Maar op dit moment vieren we feest. We zijn misschien niet waar we willen zijn, maar we kunnen erkennen dat er vooruitgang is geboekt dankzij de ijverige inspanningen van velen die weigeren terug te trekken. Of je nu ervoor kiest om je haar in vlechten, lokken, krullend, kinky of coily te dragen, je moet weten dat er veel Black-owned haarverzorgingsmerken zijn die je zien en je steunen. Briogeo is een haarverzorgingsmerk dat eigendom is van Black en zich richt op het creëren van producten voor diverse haartexturen met behulp van schone ingrediënten, terwijl Alleen 4C is toegewijd aan het maken van producten specifiek voor dat haartype.

Het is altijd het juiste moment om producten van deze Black-owned haarverzorgingsmerken in uw dagelijkse routine op te nemen. Je steunt niet alleen de cultuur, maar je kroon zal er ook schamel uitzien en aanvoelen.

mcdonalds-enquête voor gratis eten

Haarverzorgingsmerken in het zwart

Alleen 4C

Tegoed: alleen 4C

Oprichter: Kim en Tim Lewis

Over het merk: Alleen 4C creëert producten met het meest kinky en krullerige getextureerde haar in gedachten. Het beautymerk van Black heeft vier afzonderlijke producten: de Too Clean Shampoo, de Too Thicke Deep Conditioner, de Too Soft Leave-In Conditioner en de Too Slick Styling Cream. Met de lijn kun je ook alle potten van 12 ounce in een bundel pakken voor slechts $ 70.

Lees meer over 4C Alleen hier .

Koop nu alleen 4C

Adwoa Beauty

Krediet: Adwoa Beauty

Oprichter: Julian Addo

Over het merk: Opgericht door Julian Addo, Adwoa Beauty is een genderneutraal haarverzorgingsmerk dat eigendom is van Black en dat schone producten maakt voor multiculturele haartexturen. Adwoa Beauty voldoet aan de Clean at Sephora-normen en bovendien krijgen alle producten van het merk consequent positieve recensies.

vroege toegang tot de Nordstrom-jubileumuitverkoop
Koop nu Adwoa Beauty

Brood

Krediet: BROOD

Oprichter: Maeva Heim

Over het merk: Geboren uit Australië, daar is geen twijfel over mogelijk BROOD oprichter Maeva Heim verandert het spel. Het schoonheidsmerk Black-eigendom maakt producten speciaal voor getextureerd en krullend haar. Het merk erkent dat niet alle krullen er hetzelfde uitzien en blijft daarom weg van uitspraken als antikroes. Bestsellers van het merk zijn onder meer hun Dagelijkse haarglans , die won een Verleiden Best of Beauty Award, en hun nieuwe Macadamia-olie .

Lees meer over BROOD hier .

Koop nu BROOD

Briogeo

Krediet: Briogeo

Oprichter: Nancy Twine

Over het merk: Nancy Twine is begonnen Briogeo in haar appartement in New York City in 2013. Geïnspireerd door de schoonheidsrecepten van haar grootmoeder, werkte Twine samen met een team van natuurlijke chemici om haar schone creaties naar de massa te brengen. Tegenwoordig is Briogeo uitgegroeid tot een alomvattend haarverzorgingsmerk met acht verschillende productlijnen en legioenen trouwe fans. De producten van Briogeo zijn verkrijgbaar bij zowel Sephora als Ulta; shoppers kunnen de producten ook kopen op de website van het merk, briogeohair.com .

Lees meer over Briogeo hier .

Koop nu Briogeo

Kinky-Curly

Oprichter: Shelley Davis

Amazon muziek onbeperkt op echo

Over het merk: Kinky-Curly is tegenwoordig een van de meest populaire haarverzorgingsmerken in Black and Caribbean. De oprichter, Shelley Davis, komt uit St. Vincent en de Grenadines en is al sinds 1998 natuurlijk. Toen de natuurlijke haarbeweging in de vroege jaren 2000 enorm populair werd, lanceerde ze de lijn, die een van de eersten werd die mainstream werd. Tegenwoordig kun je Kinky-Curly-producten vinden bij populaire retailers zoals Whole Foods en Bed, bad en verder . Een van de best verkochte producten van het merk tot nu toe is de Knot Today Leave-In Conditioner.

Koop nu Kinky-Curly

Melanine Haarverzorging

Krediet: Melanine Haarverzorging

oprichters: Whitney en Taffeta White

Over het merk: YouTuber Whitney White voor lang natuurlijk haar (aanbiddelijk bekend als natuurlijk85 op YouTube) beantwoordde de gebeden van haar abonnees in 2015 toen ze samenwerkte met haar zus Taffeta White om hun eigen merk te lanceren Melanine Haarverzorging . Met de slogan eenvoudige natuurlijke haarverzorging, streeft Melanin ernaar om producten te maken die rijk zijn aan voedingsstoffen en voor iedereen toegankelijk zijn.

Ik wilde mijn liefde voor natuurlijke, zelfgemaakte en veilige haarverzorgingsproducten op grotere schaal delen, zodat iedereen, ongeacht tijd of budget, zou kunnen profiteren van echte, voedingsrijke producten voor gezond, bloeiend haar en hoofdhuid, vertelde Whitney op de website van het merk.

Koop nu Melanine Haarverzorging

Nancy's keuken

Krediet: Nancy's Kitchen

Oprichter: Jenay vrouw

Over het merk: Als je ooit is verteld dat je van nature kinky, krullende of krullende haar moeilijk te hanteren was, ben je niet de enige. Donna Jenay was het zat om steeds dezelfde mythe over getextureerd haar te horen en besloot om te creëren Nancy's keuken , een schoonheidsmerk dat eigendom is van Black en zich inzet om de gemeenschap van natuurlijk haar te dienen met hoogwaardige haarverzorgingsoplossingen. Het merk sloeg meteen aan, met functies in toppublicaties zoals Allure, Elle en The Oprah Magazine . De Miracle Leave-In Conditioner van het merk kreeg zelfs een Getgrassroots Beauty Impact Award in 2021! De meeste producten van het merk zijn vaak uitverkocht binnen enkele minuten nadat ze zijn aangevuld, dus zorg ervoor dat je je aanmeldt voor e-mailmeldingen als je deze ongelooflijke haarverzorgingsproducten wilt proberen.

Shop Nancy's Kitchen nu

Patroon

Krediet: patroon

Oprichter: Tracee Ellis Ross

Over het merk: Tracee Ellis Ross heeft iconische manen, dus het was logisch toen de actrice haar eigen lijn haarproducten lanceerde. In 2019 werd de Black-ish-ster gelanceerd Patroon . Terwijl hij sprak over de zakelijke onderneming, zei de winnaar van de Golden Globe-prijs dat Pattern 10 jaar in de maak was, uitleggen ze creëerde de lijn om onvervulde schoonheidsbehoeften op te lossen die niet zijn aangepakt.

Mijn aandacht verplaatsen naar een gebied dat mensen niet van mij weten en dat nieuw was voor mij, als CEO en oprichter - alles van verpakking en de creatieve visie en al dat soort dingen tot de formules - voel ik me een beetje huilerig over dat deel, zij zei . Patroon is momenteel verkocht in Ulta Beauty-winkels .

waarom is Kendra Scott zo duur?

Lees meer over patroon hier .

Koop nu patroon

Sienna Naturals

Krediet: Sienna Naturals

oprichters: Hannah Diop en Issa Rae

Over het merk: Geïnspireerd om hoogwaardige, natuurlijke producten te maken die gestructureerd haar hydrateren en voeden, begon Hannah Diop Sienna Naturals met actrice, regisseur en allround creatieveling Issa Rae. De lijn van het merk omvat alles, van hoofdhuidbehandelingen tot shampoos en conditioners, allemaal gemaakt met schone ingrediënten.

Lees meer over Sienna Naturals hier .

Koop nu Sienna Naturals

Wonder Krul

Krediet: Wonder Curl

Oprichter: Scarlett Rocourt

Over het merk: Oproep aan alle krullende meisjes! Wonder Curl-oprichter Scarlett Rocourt weet alles over de strijd om producten te vinden die krullend haar hydrateren en voeden. Dat is precies waarom ze Wonder Curl is begonnen. Ze wilde eerst de perfecte haargel maken, maar nu biedt het schoonheidsmerk dat eigendom is van de Caraïben shampoo, stylinglotion, haarboter en meer.

Shop Wonder Curl nu

Wikkel het leven

Krediet: Wrap Life

beste cadeaus voor witte olifanten van $ 20

Oprichter: Nnenna Stella

Over het merk: Zwart haaraccessoires merk Wikkel het leven maakt de mooiste haarwraps en haarbanden. De in Brooklyn gemaakte hoofddoeken en hoofdbanden zijn gemaakt van hoogwaardige stof, met zowel stevige als rekbare opties. Met een verscheidenheid aan kleuren en patronen is er een stijl voor iedereen die zijn kroon in stijl wil versieren.

Lees meer over Wrap Life hier .

Shop nu Wrap Life

Medewerkers: Ari Bines, Ellie Conley, Moriba Cummings, Katie Dupere, Laura Galvan, Jamé Jackson, Julia Webb

Als je dit verhaal nuttig vond, bekijk dan 75+ Black-owned merken om vandaag en elke dag te ondersteunen .