Babybuik 'gezichtsbehandeling' is de ontspannende pauze die alle aanstaande moeders nodig hebben: 'Het is zo geruststellend om dit te zien

Babybuik 'gezichtsbehandeling' is de ontspannende pauze die alle aanstaande moeders nodig hebben: 'Het is zo geruststellend om dit te zien'

Laten we eerlijk zijn. Zwangerschap buiken kan een beetje ongemakkelijk zijn, vooral omdat aanstaande moeders dichter bij hun uitgerekende datum komen.

Niet alleen kan uitstekende babybultjes dagelijkse activiteiten in de weg staan ​​- uw sleutels op de grond laten vallen als er niemand anders in de buurt is, kan oprecht tranen veroorzaken - maar ze kunnen ook jeuken en meer dan uitgerekt worden.

Terwijl zwangere moeders werken hard om hun lichaam van binnenuit te voeden door gezond voedsel te eten dat de voeding voor henzelf en hun baby stimuleert, hebben ze soms behoefte aan - en verdienen ze - een kleine pauze om de baby in de watten te leggen buiten ook van hun lichaam.beste drogisterij gezichtscrème voor de gevoelige huid

Dat is waar Danielle Dutcher-Markert en haar winkel in Minnesota, De Hollandse Esthetiek , kom binnen. De schoonheidsspecialiste biedt een babybuikgezichtsbehandeling aan die verder gaat dan rustgevend.

@skindutchess

Baby Belly Facial ✨🤰Het is geweldig voor aanstaande moeders! #gezichtsbehandeling #babybellyfacial #estheticus #buikgezicht #zwangerschap

♬ CRAFT – OFEKNIV

In haar video, die tot nu toe bijna 9 miljoen keer is bekeken op TikTok , deelt Dutcher-Markert precies hoe de ontspannende gezichtsbehandeling werkt.

De behandeling begint met een exfoliërende reiniging, daarna een stoom- en een lichte buikmassage. Moeder krijgt ook een arm- en handmassage. Er is zelfs een hydrojelly-masker om de jeukende huid te hydrateren en te hydrateren.

Terwijl prenatale massages krijgen over het algemeen het startsein van OB-GYN's , houd er rekening mee dat u moet altijd eerst met uw arts overleggen , vooral als u een risicovolle zwangerschap of andere complicaties heeft. Niet alleen dat, maar sommige behandelingen worden niet aanbevolen voor zwangere vrouwen die in hun eerste trimester zijn.

wie heeft de meeste volgers op tiktok 2020

Dat gezegd hebbende, waren Tiktokers luidruchtig over het delen van hun fascinatie voor de betoverende behandeling.

[I]t is zo geruststellend om dit te zien, schreef een commentator.

Ik heb nooit geweten dat dit iets was, voegde een andere TikToker eraan toe.

hoe oud is jacob verzadigend?

Ik wil er een en ik ben niet eens zwanger, lees een andere reactie.

Zelfs als je niet zwanger bent, is deze ontspannende video de pauze waarvan je niet wist dat je die nodig had.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan hoe mode-influencer Chriselle Lim verandert de manier waarop millennials en Gen Z-moeders werken .