Ayesha Curry speelde een gastrol in 'Hannah Montana' vroeger

Ayesha Curry speelde een gastrol in 'Hannah Montana' vroeger

Over een terugval gesproken. Voordat ze een kookicoon was en getrouwd was met NBA-ster Stephen Curry, speelde Ayesha Curry (toen Ayesha Alexander) een gastrol in Hannah Montana.

Op 22 april heeft TikTok-gebruiker kaylaaabigail wees op haar ontdekking in een video waarin Ayesha Alexander wordt vergeleken met Ayesha Getrouwd met de beste NBA-speler ooit Curry.

Ayesha stapte zo hard van Jackson en trouwde toen met een MVP ... ja Curry met de overwinning, schreef ze, verwijzend naar hoe Ayesha's personage Andrea Jackson Stewart in de clip kleineert.@kaylaaabigail

Ayesha stapte zo hard van Jackson en trouwde toen met een MVP ... ja Curry met de overwinning ## fyp ##voor jou ##quarantaine ## hannahmontana ##ayeshacurry

♬ Olivia is koningin – colosika

Zelfs de grootste fans van Hannah Montana stonden versteld van deze onthulling.

Ik heb Hannah Montana duizenden keren bekeken en heb me nooit gerealiseerd dat ze erin zat. Ik zie eruit als een clown, zei iemand.

Omg Ik realiseerde me net dat het Ayesha lmao is, schreef een ander.

Geen wonder dat ik altijd dacht dat ze er vertrouwd uitzag LMAO, een derde toegevoegd.

Tijdens haar acteerdagen, Ayesha maakte ook een cameo op Good Luck Charlie. De ster van Food Network was vroeger overal op Disney Channel - je moest gewoon weten waar je moest kijken!

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens Stephen Colbert presenteert The Late Show vanuit zijn badkuip .