Amazon's nieuwste 'Drop'-collectie is gemaakt door deze mode TikToker

Amazon's nieuwste 'Drop'-collectie is gemaakt door deze mode TikToker

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Bekend om haar TikTok-boodschappen, funky stijl en slimme kledinghacks, Lauren Wolfe is het afgelopen jaar snel naar voren gekomen als een influencer om in de gaten te houden. En Amazone lijkt het ermee eens te zijn, omdat Wolfe's De Drop-collectie is vandaag live gegaan , 8 juni.

Vol retro-geïnspireerde stukken, groovy prints en multi-wear designs, Wolfe's collectie is perfect voor zomerdagen wanneer je iets comfortabels, schattigs en een beetje flirterig wilt dragen.Krediet: Amazon
Wolfe achter de schermen van De druppel .

Elk stuk van deze Drop kan worden gemixt en gematcht en op een heleboel verschillende manieren worden gedragen met de stukken die al in je kast hangen. Dankzij leuke patronen en een mooi, neutraal kleurenpalet zijn de outfitopties eindeloos! Maar als je iets ziet dat je leuk vindt, zoals bij alle De Drop-collecties , je wilt het snel onder de knie krijgen. Artikelen zijn: beschikbaar voor aankoop voor slechts 30 uur .

In een release van Amazon zei Wolfe over de samenstelling: Rock de iconische prints alleen of mix en match ze om je eigen unieke look te creëren. Dress it up, dress it down... deze exclusieve collectie staat in het teken van plezier, blije, zelfverzekerde energie.

Winkel de druppel hieronder voordat items uitverkocht zijn! En vergeet niet om meld u hier aan voor sms- en e-mailmeldingen zodat je de volgende The Drop-collectie zo snel mogelijk kunt shoppen.

The Drop blauwe haltertop met verstelbare lengte voor dames met abstracte print , $34.90

Krediet: Amazon

Koop nu

The Drop blauwe slanke minirok met abstracte print voor dames , $34.90

Krediet: Amazon

Koop nu

The Drop blauwe abstracte print string mini-jurk met halternek voor dames , $ 44,90

Krediet: Amazon

Koop nu

The Drop Whisper White Halter Mini-jurk met V-hals voor dames , $ 44,90

Krediet: Amazon

Koop nu

The Drop zwarte minirok met ruches aan de taille voor dames , $34.90

Krediet: Amazon

Koop nu

The Drop zwarte halter mini-jurk met V-hals voor dames , $ 44,90

Krediet: Amazon

Koop nu

U kunt ook meer winkelen garderobe basics en nietjes van The Drop terwijl je de collectie van Wolfe shopt. Meld u aan voor sms- en e-mailmeldingen van The Drop om als eerste te weten wanneer er een nieuwe collectie of speciale korting beschikbaar is.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan de badpak cover-up Amazon shoppers zijn dol op .