Amazon-shoppers zijn enthousiast over deze overspanningsbeveiliging, USB-oplader en nachtlampje in één

Amazon-shoppers zijn enthousiast over deze overspanningsbeveiliging, USB-oplader en nachtlampje in één

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Als u geen stopcontacten in uw huis heeft, kan een overspanningsbeveiliging u op meer dan één manier helpen. Het belangrijkste doel is natuurlijk om uw elektronica te beschermen als er een stroomstoot of stroomstoring is. Het kan je ook meer stopcontacten geven om je spullen in te pluggen. Een van de bestverkochte overspanningsbeveiligingen van Amazon heeft echter een paar andere functies die u misschien handig vindt.

De POWRUI overspanningsbeveiliging en stopcontactverlenger bevat zes stopcontacten, twee USB-oplaadpoorten en een slim nachtlampje. De stopcontacten zijn ver uit elkaar geplaatst, zodat u grotere voedingsadapters kunt aansluiten zonder een ander stopcontact te bedekken. Hij kan ook rechtstreeks in het stopcontact van uw huis worden gestoken, dus er zijn geen extra snoeren.POWRUI overspanningsbeveiliging en stopcontactverlenger , $ 19,97

Krediet: Amazon

Koop nu

Gebruik het om uw telefoon op te laden, uw internet aan te sluiten, uw koffiezetapparaat van stroom te voorzien - wat dan ook. 's Nachts kun je het nachtlampje zo instellen dat het gaat branden wanneer de verlichting in huis uitgaat, of je kunt het handmatig inschakelen. Het heeft een aanraaksensor met drie instelbare helderheidsniveaus.

Volgens de Productomschrijving , het biedt een rating van 1680 joule. Dit verwijst naar hoeveel energie het kan absorberen in een noodgeval, en een hogere classificatie biedt betere bescherming. Deze is redelijk gemiddeld en voldoende voor zaken als mobiele telefoons, kleine laptops en printers, volgens Rockwall Elektrisch , een elektriciteitsbedrijf in Noord-Texas. Voor grote, dure televisies, gameconsoles of computers die veel belangrijke informatie bevatten, wil je misschien iets kiezen met een rating van meer dan 2000 joule.

Krediet: Amazon

Meer dan 33.000 Amazon-shoppers geven de POWRUI Surge Protector een 5-sterrenbeoordeling. Sommigen noemen het genie , terwijl anderen zeggen: het is erg handig en heeft de perfect ontwerp .

Jij kan krijg het voor minder dan $ 20 op Amazon en met Prime kunt u het zo snel mogelijk naar u laten verzenden. Er zijn niet veel gevallen waarin je zou kunnen opscheppen over een overspanningsbeveiliging, maar deze is zo goed dat je hem misschien moet laten zien.

Als je dit artikel leuk vond, bekijk Amazon's nieuwe robot genaamd Astro .