Amazon Glow maakt het voor kinderen gemakkelijker om in contact te blijven met familieleden

Amazon Glow maakt het voor kinderen gemakkelijker om in contact te blijven met familieleden

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Steek uw hand op als u ooit een videogesprek hebt gevoerd met een peuter of een jong kind. Genoeg gezegd, toch? Ze zijn overal. En proberen echt zinvolle tijd samen of een gesprek aan te gaan? Vergeet het.

Betreed de Amazone-gloed. Het is een gloednieuwe slimme gadget van Amazon die gisteren werd aangekondigd en die belooft families die ver van elkaar verwijderd zijn, dichter bij elkaar te brengen.Amazon Glow, Interactieve Projector + Videobellen , $ 249,99

Krediet: Amazon

Koop nu

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien, heeft de Amazon Glow standaard functies voor videobellen, zoals de meeste smartphones en computers. Kinderen zullen nog steeds in staat zijn om grootouders, tantes, ooms en vrienden te zien (en vice versa).

Wat maakt de Amazone gloed anders zijn echter al zijn interactieve functies. Door gebruik te maken van de kracht van projectie, stelt de Amazon Glow jonge mensen in staat om games te spelen, puzzels te maken, te lezen, te tekenen en meer met de volwassenen in hun leven. Terwijl je kleintje een tangram met echte stukken doorwerkt, kan de persoon op de camera een beetje hulp bieden door stukken virtueel te verplaatsen. Best wel cool, hè?

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid, kunt u er zeker van zijn dat Amazon daar ook aan heeft gedacht. De Amazone gloed is uitgerust met ouderlijk toezicht waarmee u goedgekeurde contacten kunt selecteren die met het apparaat kunnen worden gebeld, plus de mogelijkheid om de camera en microfoon onmiddellijk uit te schakelen.

Of je nu de ouder bent die kinderen voor de camera probeert te ruziën voor een familievideo, of je bent aan de andere kant, je denkt waarschijnlijk dat de Amazon Glow precies is wat je nodig hebt in je leven. Het is momenteel beschikbaar voor pre-order op Amazone voor $ 249,99, dus meld je vandaag nog aan en hopelijk heb je het op tijd voor de feestdagen.

Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan de beste Halloween-decor om nu te kopen voordat het uitverkocht is .