Amazon-bezorggrap: TikToker verbijstert langeafstandsvriendje

Amazon-bezorggrap: TikToker verbijstert langeafstandsvriendje

Een TikToker trekt miljoenen views met haar ambitieuze Amazon-bezorggrap.

De video, gedeeld door gebruiker Niki Bayat ( @niki.bayat ), is de nieuwste in een lange reeks Amazon-gerelateerde video's die op grote schaal in de app worden verspreid. In het verleden hebben gebruikers hun ontmoetingen gedeeld met bezorgers die: doodde spinnen voor hen , per ongeluk pakketten op hun daken gegooid en gewezen op onveilige details over hun huizen .

De video van Bayat toont ondertussen alleen een ontmoeting met een nep-Amazon-werknemer - ze deed zich voor als een werknemer, in een vermomming die zo goed was dat haar vriend haar niet eens kon herkennen.hoe pluisjes van de haarborstel te verwijderen?

Het begon allemaal toen Bayat, die in Boston woont, besloot haar vriend te verrassen door hem te bezoeken in Chicago, waar hij woont. In plaats van alleen maar naar zijn huis te komen, besloot ze nog een stap verder te gaan.

Het resultaat is een virale TikTok met meer dan 9 miljoen views. Daarin begroet Bayat haar vriend buiten zijn huis met een nep Amazon-pakket.

@niki.bayat

Ik heb mezelf een beetje te goed vermomd 🥸 dit ging viraal op IG, dus ik plaats het hier ## fyp ##lange afstand ##amazone ##bf ## mijn verhaal ##thuiskomst

♬ origineel geluid – Niki Bayat

Bayat draagt ​​een zonnebril, een gezichtsmasker en een hoed en laat haar vriend tekenen voor zijn bevalling. Kort daarna merkt hij dat hij wordt gefilmd.

Terwijl Bayats vriend nerveus staat, blijft ze karakter behouden. Pas als ze haar volledige vermomming uitdoet, realiseert hij zich wat er aan de hand is.

oude marine maskers voor volwassenen

Bayat had mezelf een beetje te goed vermomd en ondertitelde haar bericht.

De video kreeg allerlei hilarische lof, waarbij veel TikTokers zich afvroegen hoe Bayat zo lang in karakter wilde blijven. Velen noemden de langdurige grap ongemakkelijk en cringey.

Jullie laten dit allemaal veel te lang doorgaan, een gebruiker schreef .

Bruh, ik werd uit de tweede hand in verlegenheid gebracht, een ander heeft toegevoegd .

zijn Kendra Scott-kettingen echt?

In een vervolg TikTok , ging Bayat in op een aantal van die opmerkingen. Ze legde uit dat er een simpele reden was waarom ze de grap voor een eeuwigheid liet duren.

De reden dat ik mezelf zo lang niet heb onthuld, is omdat we zo hard moesten lachen en ik letterlijk niet eens kon praten, zei ze.

@niki.bayat

Reageer op @rachhh3l vergat ook te vermelden dat mijn zus naar dezelfde school gaat als hij, dus hij was niet verrast om haar te zien lol

♬ origineel geluid – Niki Bayat

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan meer over kritieken op de middelgrote modebeweging .