Amazon-bezorger gaat viraal omdat hij klant helpt een 'enge' spin te doden

Amazon-bezorger gaat viraal omdat hij klant helpt een 'enge' spin te doden

Een Amazon-bezorger wordt geprezen omdat hij verder gaat dan zijn functieomschrijving.

Een TikTok-gebruiker genaamd Gwen ( @gwenniesanchez ) legde het moment vast op haar deurbel beveiligingscamera . Het is gewoon de nieuwste video in zijn soort die viraal gaat in de app.

In het verleden hebben gebruikers hun ervaringen gedeeld met bezorgers betalen voor hun lunch , zorgpakketten openen op hun stoep en een bestelling afronden na een auto-ongeluk .getinte vochtinbrengende crème voor acne gevoelige huid

De ontmoeting van Gwen wendde zich ondertussen stevig tot de hartverwarmende kant van de dingen. Zoals zij uitgelegd in haar video , vroeg ze op humoristische wijze haar bezorger om een ​​spin te doden die weigerde haar voordeur te verlaten.

@gwenniesanchez

Help me deze chauffeur te vinden, zodat ik hem kan bedanken! #groene scherm #targetdriveup #quarentineproblemen #amazon #amazonfinds #jeffbezos #jefferybezos #spin

Bezos I - Bo Burnham

Volgens de deurbelcamera van Gwen nam haar Amazon-chauffeur dat verzoek ter harte. Op de clip is te zien hoe de medewerker bij haar voor de deur arriveert en het pakket aflevert voordat ze de muren afspeurt naar een spin. Als hij het vindt, trekt hij zijn schoen uit en doodt het.

TikTok-gebruikers prezen de werknemer omdat hij verder ging dan zijn werk. Sommigen noemden hem een ​​held.

Spin moordenaar? Amazon doet echt alles, een gebruiker maakte een grapje .

hoe voelt het om vanaf je middel verlamd te zijn?

HIJ DEED ZIJN SCHOEN UIT. Zijn alleen, een ander heeft toegevoegd .

Hij verdient een loonsverhoging, een ander schreef .

Het incident - dat door velen als gelijke delen luchtig en hartverwarmend werd beschouwd - is vergelijkbaar met een andere virale video uit 2020. In die clip vertelde een bezorger op humoristische wijze zijn pogingen om een ​​slang te verwijderen voor de deur van zijn klant.

Red Bull Italiaans Frisdrank Recept

Gwen van haar kant probeert sindsdien de chauffeur te vinden en te bedanken die haar spin heeft vermoord. Ze deelde zelfs een vervolgvideo van haar poging om hem te betrappen bij het afleveren van een ander pakket. Helaas leek het erop dat er een andere chauffeur opdook.

@gwenniesanchez

Reageren op @gwenniesanchez deel 2? Het was niet Amazon, ik heb nog wat dingen besteld, dus houd ons in de gaten ##spin ##RUST IN VREDE ##amazone ##amazonfinds ##quarentineproblemen

♬ Iemand kijkt naar me (enkele versie) – Rockwell

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze tiener die zijn ouders woedend maakte met zijn geheime universiteitsbeslissing.