De betaalbare beautyproducten die ik deze maand impulsief kocht

De betaalbare beautyproducten die ik deze maand impulsief kocht

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Nogmaals, ik merkte dat ik deze maand op zoek was naar en het internet afspeurde naar wat geweldige schoonheidsaankopen . Aan de ene kant draag ik tegenwoordig niet per se MEER make-up, maar ik denk wel dat ik meer een gezamenlijke inspanning doe om mijn routine gewoon op te fleuren met betaalbare schoonheidsproducten, weet je wel?

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jamé J. — #BlackLivesMatter (@theblondemisfit) op 29 juli 2020 om 16:24 PDTDat gezegd hebbende, heb ik de hele maand juli wat lekkers opgehaald waar ik aangenaam door ben verrast. Lees verder om erachter te komen wat ik vind van wat een uitgave waard is.

Winkel: Sephora Collection Clean Skin Gel – Cleanse + Tone , $ 10

Krediet: Sephora

Ik ben een van de eersten die je zal vertellen dat ik mijn reiniger niet bedrieg. Als iemand die al heeft gevoelige huid , moet ik uiterst voorzichtig zijn met welke producten ik gebruik en hoe vaak ik ze gebruik. Gelukkig brak de schone huidgel van Sephora Collection me niet, gaf me een mooie scrub (het is een gel en geen schuim) en zette me alle $ 10 terug. Over betaalbare beautyproducten gesproken!

Winkel: Melk Make-up Hydro Grip Primer , $ 30

Krediet: Sephora

frosted dr pepper chick fil a10-best-cast iron-skillets

Deze primer grijpt echt alles in zicht. Na het hydrateren breng ik slechts een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op de vettere delen van mijn gezicht en het droogt op tot een plakkerig gevoel. Hoewel het raar aanvoelt (alsof je gezicht aanvoelt als een plakkerige smeerbal), houdt het je make-up echt op zijn plaats en geeft het geen krimp. Het is elke cent waard.

Winkel: Fenty Beauty Fairy Bomb Shimmer Poeder , $ 28

Krediet: Sephora

Eén ding waar ik dol op ben, is een goed hoogtepunt, maar waarom zou je het alleen op je gezicht concentreren? Fenty's sprookjesbom in Trophy Wife pakt letterlijk alle trofeeën - het losse pigment maakt het gemakkelijk om mee te werken en is ook zeer goed te bouwen, afhankelijk van je specifieke behoeften.

Winkel: Nyx Vivid Brights-eyeliner , $ 7

Krediet: Ulta

beste buittraining voor thuis

In mijn poging om kleur eyeliner opnieuw in mijn leven te introduceren, pakte ik deze heldere eyeliners van Nyx op, en ze stelden niet teleur! Vooral met een bruine huid kunnen gekleurde voeringen een gooi zijn. Gelukkig waren deze vloeibaar genoeg om echt wat kleuruitbetaling te krijgen, maar betaalbaar genoeg dat als het niet zou lukken, je je niet helemaal kapot zou voelen.

Winkel: MAC Clear Lipgloss , $ 17,50

Krediet: MAC

In het begin zou ik je gek hebben aangekeken als je me ooit had verteld dat ik bijna $ 18 dollar zou uitgeven aan een lipgloss. Deze glans is echter DAT meisje. Het is langhoudend met bijna dat licht kleverige gevoel van een echt glansproduct. Sommige mensen houden misschien niet van de plakkerige factor, maar het is echt hoe een product zo lang op de lippen blijft. Ik combineerde dit met mijn kurk lipliner en ik heb nooit achterom gekeken.

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk deze bestverkochte anti-verouderingskit met 62.000 liefdes op Sephora .