Adrian's smeergeld: TikTok-beroemd feest opgebroken door politie

Adrian's smeergeld: TikTok-beroemd feest opgebroken door politie

Gewoon verlegen van 150 mensen waren gearresteerd op 22 mei in Huntington Beach, Californië, nadat duizenden mensen kwamen opdagen voor een feest dat viraal ging op TikTok.

De politie zei dat er naar schatting 2500 mensen aanwezig waren voor Adrian's Kickback - wat een terloops evenement moest zijn dat ontstond toen een 17-jarige jongen genaamd Adrian eerder deze week een bericht plaatste over zijn verjaardagsfeestje. De hashtag is sindsdien meer dan bekeken 270 miljoen keer .

@ king.asante

#adrianskickback #Huntington Beach #asantemadrigalYay Yay – Compton Ro2co

De kracht van TikTok is legitiem eng, één commentator samengevat .

Sommige mensen kwamen uit buiten de staat - en zelfs in het buitenland - bijwonen.

Enkele van de grootste sterren van TikTok, zoals Noah Beck , gepost over het evenement. Sommige aanwezigen zeiden dat ze hoorde grote namen als Charli D'Amelio en Bryce Hall zouden er zijn.

Video van het feest van 22 mei toonde massa's mensen dansen , rennen door de straten , klimstructuren en vuurwerk afsteken op de weg en op het strand.

@liamtheimpaler

Pure chaos #adrianskickback #cali #schieten #politieagent #fyp #adrian

♬ origineel geluid – MUGSHOT SHAWTY

pure chaos, een videograaf schreef .

Een woordvoerder van de Huntington Beach Police Department vertelde BuzzFeed News het was eerder in de week op de hoogte gebracht van de partij. De politie verklaarde even na 19.00 uur de menigte tot een onwettige samenkomst. en stelde een avondklok in die om 23.30 uur begon.

politie gearresteerd 121 volwassenen en 28 minderjarigen op beschuldiging van onder meer vandalisme, avondklokovertredingen en het afsteken van illegaal vuurwerk. De aanwezigen zouden stenen, flessen en vuurwerk naar agenten hebben gegooid.

één deelnemer vertelde BuzzFeed News de meerderheid van de menigte was gericht op het hebben van een goede tijd. Hij voegde eraan toe dat het brandde.

De echte Adrian vertelde de New York Times hij plaatste op 18 mei voor het eerst over het feest op Snapchat, wat betekent dat het woord zich in slechts vier dagen naar miljoenen mensen op verschillende platforms verspreidde.

IDK wie Adrian is, maar dat was wild, een Twitter-gebruiker schreef.

Een jaar geleden kwamen meerdere TikTok-sterren onder vuur te liggen voor feesten tijdens de pandemie . Twee zelfs geconfronteerd met beschuldigingen overheen. Terwijl staten als Californië de beperkingen op openbare bijeenkomsten beginnen te versoepelen, is het niet te voorspellen hoeveel feesten zoals Adrian's Kickback zouden kunnen verschijnen.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal interessant vond, lees dan meer over TikToker Bryce Hall's controversiële pandemische feesten.