Ace Hardware McDonald's: in een van de vreemdste fastfoodrestaurants uit de geschiedenis

Ace Hardware McDonald's: in een van de vreemdste fastfoodrestaurants uit de geschiedenis

Een hamer nodig en een burger? Stop gewoon bij de Ace Hardware - McDonald's.

Foto's van a McDonald's in Washington, D.C., hebben verschenen op TikTok , waardoor gebruikers het een van de meest krankzinnige bedrijven noemen die ze ooit hebben gezien.

De reden? Ze lijken een combinatie van Ace Hardware en McDonald's te tonen.@ diabeticw.hore

mijn vriend zei dat ik dit moest maken ##groene scherm ##pizzahutandtacobell

♬ origineel geluid – Ellie

Het vreemde, multifunctionele gebouw werd in een video gedeeld door een gebruiker genaamd Ellie . Haar clip, die bijna 400.000 keer is bekeken, lijkt foto's te gebruiken van een Twitter-bericht van het account Niet-standaard McDonald's .

Niet-standaard McDonald's, die regelmatig foto's deelt van de vreemdste locaties van de keten, geplaatste afbeeldingen van de Ace Hardware op 20 november. Het account schreef dat de foto's - die door de gebruiker waren ingediend - op een onbekende datum waren genomen.

De afbeeldingen veroverden snel Twitter, maar helaas is de Ace Hardware-McDonald's niet zo'n eigenaardigheid als het lijkt.

Bijgewerkte Google-afbeeldingen laten zien dat de winkelpui, die zich in de wijk Woodley Park in DC bevindt, eigenlijk twee aparte ingangen heeft. Zoals sommige Twitter-gebruikers gewezen op , blijkt dat de dubbele ingang alleen bestaat voor degenen die via de achterdeur binnenkomen.

Dat weerhield sociale media er echter niet van om te reageren. Gebruikers op Twitter en TikTok deelde zowel schok als lof voor de eenmalige combinatie.

Waarom bestaat dit? een TikToker schreef .

De meest Amerikaanse plaats aller tijden, een Twitter-gebruiker heeft gereageerd .

Had deze cross-over niet verwacht, een ander heeft toegevoegd .

De vurige reactie van sociale media treedt in de voetsporen van enkele andere vreemde fastfoodlocaties.

Eerder in 2020, a Taco Bell in Californië ging viraal op TikTok, waarbij gebruikers reisden om te bezoeken wat zij de chicste buitenpost van de keten noemden. Evenzo waren sociale media maandenlang geobsedeerd door a unieke McDonald's in Arizona.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel over de Starbucks-barista die viraal gaat voor hun geheime drankboodschap .