8 coole schoolspullen om met je kinderen terug naar school te sturen

8 coole schoolspullen om met je kinderen terug naar school te sturen

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

De tijd van terug naar school staat voor de deur en ouders beginnen hun kinderen op te vrolijken met coole schoolspullen . Omdat sommige studenten persoonlijk lessen volgen en anderen nog steeds thuis lesgeven, moet je de beste items uit hun lijst met schoolbenodigdheden kiezen.

Maak de overgang van uw kind terug naar de klas zo naadloos mogelijk. Ten eerste zorgen organisatieproducten ervoor dat uw kinderen hun opdrachten bijhouden. Neem deze set van 4 Skydue Bestandsmappen uitvouwen op Amazon , compleet met een accordeonstructuur waarmee leerlingen hun papieren en dossiers per klas kunnen ordenen. Schrijfgerei gaat vaak verloren op school, dus zorg ervoor dat de leerlingen in je huis hiermee klaar zijn Easthill Pennenetui met grote capaciteit die pennen, potloden en meer organiseert.Sla de wachtrijen over en ga direct naar de online winkel. Plaatsen zoals Target en Walmart hebben geweldige aanbiedingen voor benodigdheden voor schoolbenodigdheden. Bespaar een paar dollar op zulke leuke schoolspullen Casio fx-9750GIII Roze grafische rekenmachine (nu $ 42,99) en deze schattige Marvel x Yoobi 1-inch Bel Binder ($ 1,99).

Kijk naar enkele van deze back-to-school-benodigdheden om je kind klaar te maken voor het begin van de lessen.

cole haan black friday sale

Ringband bedrukt BxW Avengers , $ 4,99

Krediet: doel

Losbladig papier staat zeker op de lijst, dus waarom zou je dit niet haken Ringband bedrukt BxW Avengers om al hun papieren intact te houden? Bovendien heeft uw kind voor minder dan $ 5 een leuke afdruk van zijn favoriete helden.

Koop nu

Bentgo duurzame en lekvrije lunchbox voor kinderen , $ 24,99

Krediet: doel

Stuur je kleintje terug naar de kantine met een stevige maaltijd. Deze lekvrije Bentgo Lunchbox voor kinderen is geweldig voor het opslaan van al hun favorieten - en zonder dat het voedsel elkaar raakt.

Koop nu

Skydue 4-pack uitvouwbare bestandsmap met 32 ​​labels, 5 vakken , $ 19,98

Krediet: Amazon

Zorg ervoor dat u in uw checklist voor schoolbenodigdheden mappen voor syllabussen, opdrachten en schoolprojecten hebt. Laat het dit zijn Skydue 4-pack uitvouwbare bestandsmap pak.

Koop nu

Paper Mate Clearpoint Vulpotlood , $ 7,78

Krediet: Walmart

Mechanische potloden zijn altijd de juiste keuze als het gaat om coole schoolbenodigdheden. Je shopt deze set van vijf van Walmart zodat je leerling nooit meer naar een puntenslijper hoeft te grijpen.

Koop nu

Easthill Pennenetui met grote capaciteit , $ 14,99

Krediet: Amazon

Als je student de gave heeft om georganiseerd te blijven, zorg dan voor deze dope Potlood- en pennenetui met grote capaciteit . Er zijn verschillende vakken om schrijfgerei, flashcards en zelfs een kleine schaar in op te bergen.

Koop nu

Sharpie S-Gel, Gelpennen, Medium Punt, 12-Count , $ 12,99

Krediet: Amazon

De virale Sharpie S-gelpennen op TikTok zijn geweldig om in de rugzak van je kind te stoppen. Je kunt dit pakket van 12 in blauwe, zwarte en rode inkt vegen voor $ 12,99.

Koop nu

Casio fx-9750GIII Roze grafische rekenmachine , $ 42,99 (oorspronkelijk $ 59,99)

Krediet: doel

wie zit er in het sway house?

Een daarvan zal jarenlang op school worden gebruikt. Bespaar $ 15 en pak deze babyroze grafische rekenmachine waar je kleintje zich over kan verbazen.

Koop nu

Compositon Notebook: Leuke Wide College Geregeerde Halloween Ghost , $ 6,99

Krediet: Walmart

Laat uw kind achter met de herinnering dat Halloween eraan komt. Breng je kind al vroeg in de spookachtige geest wanneer ze aantekeningen maken in dit schattige spookdagboek.

Koop nu

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk upgrade uw bureau met Page Eleven's briefpapier .