7-jarige CEO van Black-owned bedrijf Lily Frilly is meer dan klaar om terug naar school te gaan

7-jarige CEO van Black-owned bedrijf Lily Frilly is meer dan klaar om terug naar school te gaan

Als het aankomt op terug naar school winkelen , denken de meeste 7-jarigen meer aan rugzakken dan aan bedrijfsplannen. Maar een ondernemende derdeklasser in Orlando, Florida, denkt aan beide.

Lily Adeleye, 7, is de chief executive officer van het merk kinderaccessoires Lily Frilly . Je hebt misschien haar kleurrijke lunchbox gezien, rugzak en haarstrikontwerpen online of in een grote winkel in het hele land - want ja, deze pint-sized, prinses-liefhebbende professional sloot een grote distributieovereenkomst af voordat de meeste kinderen van haar leeftijd leerden vermenigvuldigen.

yogamat met yogahoudingen

Sterker nog, op slechts 6 jaar oud, Lily werd de jongste CEO van een bedrijf in Black-eigendom dat zo'n deal binnenhaalde bij Walmart. En dat was een jaar na de landing bij Target.



Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Lily Frilly ™️ (@lilyfrilly)

Voor dit jonge zakelijke rolmodel gaat het erom dat haar fans zich geïnspireerd voelen.

Ik wilde met Lily Frilly beginnen omdat ik wilde dat alle meisjes zich speciaal, gelukkig en mooi zouden voelen, vertelde Lily via e-mail aan Getgrassroots.

Haar ontwerpen weerspiegelen die levendige houding. Lily's lijn van strikken en hoofdbanden heeft roze en paars die eruit springen. Haar rugzakken en lunch trommel komen in even heldere tinten, en Lily's metalen hoofdbanden voegen een dosis iriserende glans toe aan elke speelvriendelijke outfit.

Ik vind het leuk om producten te maken door mijn favoriete kleuren bij elkaar te brengen en die kleuren te gebruiken om mijn strikken te ontwerpen, deelde Lily. Ik teken ook afbeeldingen en bedenk leuke dingen om toe te voegen aan mijn producten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een post gedeeld door HOF is altijd in sessie! (@courtneyadeleye)

Gelukkig voor de ondernemende jongedame had ze een beetje hulp - van haar moeder, Courtney Adeley , die toevallig ook haar eigen bedrijf runt, De keuze van de manen . Als oprichter en CEO hielp Courtney Lily bij haar ondernemingsreis.

Voordat Lily haar merk lanceerde, zei ik haar altijd trouw te blijven aan wie ze is en altijd authentiek te zijn, vertelde Courtney via e-mail aan Getgrassroots. Ik legde haar uit hoe belangrijk het is om een ​​community op te bouwen, omdat de community je bedrijf bouwt. Ik vertelde haar ook dat de wereld altijd inspiratie en motivatie kan gebruiken om die speciale persoon te worden die ze zou willen zien.

selfie ringlicht lumee telefoonhoesje

Lily heeft een behoorlijk loyale community opgebouwd, met volgers over de hele wereld sociale media die massaal naar haar website komen, haar producten kopen en zich zelfs aanmelden voor live-evenementen.

Maar het komt allemaal terug bij de familie. Lily's moeder Courtney zei zelfs dat ze ervan hield om langs dit pad te reizen samen met haar vroegrijpe dochter, de jongste van haar drie kinderen.

is bella thorne aan het daten met gregg sulkin

Het is zo'n geweldig gevoel om samen met mijn dochter te werken. Aan haar zijde staan ​​terwijl ze de reis van het ondernemerschap aflegt, is ongelooflijk. Ik heb nooit een zakelijke mentor gehad om me te helpen of les te geven. Ik ben dus vereerd om een ​​hulpbron en partner voor mijn dochter te zijn terwijl ze haar bedrijf blijft groeien.

En Courtney is niet alleen een hulpbron voor haar dochter, ze is ook een leider onder zwarte ondernemers.

Een rolmodel zijn voor zoveel mensen is een geweldig gevoel, deelde Courtney mee. Het feit dat ik zoveel mensen hoop geef, motiveert me om altijd mijn best te doen. Mijn werk en prestaties zijn veel groter dan ik. Ik doe het niet voor mezelf, ik doe het voor de komende generaties.

Ze heeft dat gevoel van bewondering en prestatie doorgegeven aan haar dochter.

Het voelt geweldig om te weten dat ik mensen inspireer! Ik word ook door veel mensen geïnspireerd, zei Lily.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Lily Frilly ™️ (@lilyfrilly)

Terwijl Lily zich klaarmaakt om de boeken te pakken (en ze in haar eigen rugzak te stoppen), vertelde ze Getgrassroots dat ze opgewonden is voor de derde klas.

oefeningen waardoor je snel gaat zweten

Ik kijk uit naar kunst, nieuwe boeken en nieuwe schoolspullen! zei Lelie. Ik vind het heerlijk om 's ochtends mijn kleren uit te zoeken en me klaar te maken voor school.

Naast school en CEO-ing, zei de 7-jarige dat ze ook graag naar YouTube en Netflix kijkt. Ik speel ook graag golf, ga zwemmen en speel met mijn poppen. Na school speel ik graag op de schommel met mijn zus.

Ze is tenslotte nog steeds een kind, zij het een zeer succesvolle. Daarom heeft Lily, als het gaat om het delen van wat ze weet met anderen, een aantal inspirerende adviezen voor beginnende ondernemers:

Ik zou ze vertellen dat wat er ook met je gebeurt, je niet kunt opgeven, zei ze. Je moet doorgaan en positief blijven.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze kat die op heterdaad wordt betrapt terwijl hij elke avond de deur van het gezin opent!