7 kaasrecepten om zo snel mogelijk te proberen, van dips tot sandwiches

7 kaasrecepten om zo snel mogelijk te proberen, van dips tot sandwiches

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

waar is de grootste mcdonalds gevestigd?

Dus jij echt hou je van kaas? Kun je niet stoppen, wil je niet stoppen met het eten van kaas? Je bent niet alleen. Er is veel om van te houden - en het staat centraal in deze zeven goedkope recepten.

Tuurlijk, niets brengt mensen zo samen als een goede kaasplank . Maar als je echt alle jongens naar de tuin wilt brengen, probeer dan een cheesy krabdip of pepperoni pizza mac 'n cheese te maken. Deze cheesy recepten zijn ooey, kleverige heerlijk.een. Cheesy Crab Dip

Krediet: Getgrassroots

Gereedschap nodig : Ovenschaal

Doop je chip naar keuze in deze super cheesy krabdip - of lepel het rechtstreeks in je mond. De keuze is aan jou. Deze dip is geweldig voor zomerfeesten, filmavonden, game-avonden of wanneer je een groep hongerige mensen ontvangt.

twee. Gebakken Buffel Kaas Ballen

Krediet: Getgrassroots

hoe kaneel twists worden gemaakt

Gereedschap nodig : Meloen Baller , Garde

U hebben om deze te proberen. Deze romige balletjes geitenkaas zijn gedrenkt in Buffalo hete saus. Als je van mozzarella-sticks houdt, zijn deze ongeveer hetzelfde - maar nog romiger. Maak ze als aperitief op een speldag of voor een filmavond.

3. Drie Kaas Gegrilde Kaas Sandwich

Krediet: Getgrassroots

Gereedschap nodig : Koekenpan met antiaanbaklaag

Deze gastronomische tosti's zijn gevuld met Gruyère kaas, Münster kaas, witte cheddar, kruiden en het geheime ingrediënt: gekarameliseerde uien. Ja, dit is het beste tosti-recept voor tosti's. Het recept vraagt ​​om vier sandwiches - en misschien wil je jezelf er minstens twee toewijzen om te beginnen.

Vier. Dubbele Kaas Witte Queso Dip

Krediet: Getgrassroots

Gereedschap nodig : Gietijzeren pan

Opwarmen met een restaurant-achtige queso-dip die smelt in je mond. Het is gemaakt met twee soorten kaas, jalapeños, tomaten en een handvol kruiden. Serveer het met tortillachips naar keuze en een verfrissende margarita.

5. Cheesy Chicken Enchiladas

Krediet: Getgrassroots

Gereedschap nodig : Koekenpan met antiaanbaklaag , Ovenschaal

Deze enchiladas zijn een geweldige optie voor een snel en eenvoudig diner. Ze zijn gevuld met kaas, kip en veel enchiladasaus - en het duurt ongeveer 40 minuten om ze te maken. Traditionele Mexicaanse enchiladas gebruiken maïstortilla's, verkruimelde kaas en worden meestal gevuld met een soort peper. Veel makers van traditionele enchilada's zijn er ook trots op hun eigen enchiladasaus te maken, gevuld met gedroogde pepers, ui, knoflook en tomaat. Deze enchiladas zijn een meer veramerikaniseerde versie, maar vergelijkbaar idee

wat is een Starbucks-partnernummer?

6. Pepperoni Pizza Mac 'N Cheese

Krediet: Getgrassroots

Gereedschap nodig : Gietijzeren pan

top 500 ana de armas

Pepperoni-pizza en mac 'n cheese zijn twee troostmaaltijden die op zichzelf geweldig zijn - maar gecombineerd zijn ze zelfs nog beter. U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Probeer dit recept eens.

7. Jalapeño Popper Varkens-in-een-deken

Krediet: Getgrassroots

Gereedschap nodig : Bakplaat

Dit recept tilt klassieke varkens-in-een-deken naar een heel ander (en pittig) niveau. Dit banketbakkersdeeg wordt gevuld met jalapeños, roomkaas, cocktailworstjes en meer kaas.

Als je dit artikel leuk vond, bekijk deze comfort food recepten .