6 lichtgewicht jassen voor de lente die je bij Nordstrom kunt kopen voor minder dan $ 50

6 lichtgewicht jassen voor de lente die je bij Nordstrom kunt kopen voor minder dan $ 50

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Ondanks de sneeuw die in februari overal opdook, komen er zonnige lentedagen aan. Dit is het perfecte moment om te nemen inventaris van je kast en waar nodig bijsturen. Een ding dat je zeker nodig hebt, zijn lichtgewicht jassen voor de lente.

Gelukkig zijn er nu letterlijk honderden afgeprijsde jassen te koop Nordstrom . We hebben het over serieuze verkopen, inclusief artikelen tot 80 procent korting. Dus of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht jack op die koude lentedagen of die warmere dagen die de zomer ingaan, Nordstrom heeft een optie voor je.Natuurlijk is elke prijsverlaging een overwinning. Maar wat als je die jas waar je van houdt voor minder dan $ 50 zou kunnen krijgen? Dat klopt - een aantal selecties van topkwaliteit zijn te koop voor minder dan $ 50 nu bij de winkelier. Dus in plaats van $ 200 aan één jas uit te geven, zou je er vier kunnen hebben om uit te wisselen. Eerlijk gezegd is dat een grote overwinning.

Hieronder staan ​​een paar lichtgewicht jassen die super schattig zijn voor de lente. Ook, slinger naar Nordstrom om te zien wat er nog meer te koop is.

Winkel: NAAR atherine geborsteld jack , $ 23,60 (oorspronkelijk $ 59)

Krediet: Nordstrom

Winkel: S I ren Teddy nepbontjas , $ 49,97 (oorspronkelijk $ 118)

Krediet: Nordstrom

Winkel: Trui Jas , $ 49,90 (oorspronkelijk $ 149)

Krediet: Nordstrom

Winkel: Carina Faux Suede Drape Moto Jas , $ 36,97 (oorspronkelijk $ 89)

Krediet: Nordstrom

Winkel: Pufferjas met rits , $ 27,45 (oorspronkelijk $ 50)

Krediet: Nordstrom

Winkel: Teddybeerjack met capuchon , $ 41,40 (oorspronkelijk $ 69)

Krediet: Nordstrom

Als je dit bericht leuk vond, kijk dan eens 'Mijn dochter voelt zich eindelijk beter over haar huid': Amazon-shoppers wenden zich tot dit product voor cystische acne .