6 huishoudelijke benodigdheden om in te slaan voor het griepseizoen

6 huishoudelijke benodigdheden om in te slaan voor het griepseizoen

Dit artikel wordt u aangeboden door Walmart en gemaakt door het handelsteam van Getgrassroots. Als u besluit om producten te kopen via onderstaande links, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Aangezien het weer elke week blijft veranderen en we dieper in de wintermaanden komen, is het belangrijk om voorbereid te zijn op het griepseizoen. Niemand wil ziek worden, maar helaas komt het soms voor dat we ons slecht voelen, ondanks onze inspanningen om het te voorkomen.

Gelukkig, Walmart maakt het gemakkelijk om vanuit het comfort van uw huis benodigdheden voor het griepseizoen in te slaan. Dankzij de online ophaal- en bezorgservice kun je alle producten die je nodig hebt (inclusief eten, wellnessartikelen en andere musthaves) aan je winkelwagentje toevoegen en ofwel de gratis ophaaloptie aan de stoeprand selecteren of je artikelen rechtstreeks aan je deur laten bezorgen.Als je onder het weer bent, is het een echte troost om thuis onder de dekens te kunnen blijven en die extra rit naar de supermarkt te vermijden. En aangezien u ook van hetzelfde kunt profiteren elke dag lage prijzen u via deze service in de winkel (nooit verborgen kosten of markeringen) zou zien, kunt u Walmart's online ophaal- en bezorgservice als een helpende hand laten fungeren wanneer u dit het meest nodig heeft - zonder extra kosten.

Winkel de producten voor het griepseizoen (allemaal minder dan $ 15) die we bij Walmart hieronder inslaan en een goed gevoel hebben om voorbereid te zijn.

Winkel: Gelijkstellen aan ernstige verkoudheid en griepcaplets , $ 2,98

Krediet: Walmart

Deze capsules kunnen tijdelijk verschillende verkoudheids- en griepsymptomen verlichten, zoals keelpijn, koorts en verstopte neus. Bovendien is dit product ook een pijnstiller, zodat je die hoofdpijn kunt bestrijden en je beter kunt gaan voelen.

Winkel: Ricola Family Pack Suikervrije Citroen Munt Kruid Keeldruppels , $ 3,83

Krediet: Walmart

Deze keeldruppels van Ricola zijn geweldig om die krassende, zere keel wat comfort te geven. Volgens de productbeschrijving combineert de formule in deze druppels natuurlijk citroenmelisse-extract met menthol afkomstig van echte pepermuntblaadjes.

Winkel: Tevoorschijnkomen -C 1000 mg vitamine C-poeder, $ 9.18

Krediet: Walmart

Dit vitamine-C poeder van Emergen-C smaakt heerlijk en bevat ook vitamine B, elektrolyten en antioxidanten. Het is perfect voor degenen die niet per se ziek zijn, maar hun dagelijkse welzijn proberen te ondersteunen.

Winkel: Vicks VapoDouche Aromatherapie Douche Tablet Bom , $ 5,44

Krediet: Walmart

Verander je douche in een ontspannende sauna met deze aromatherapie douchetabletten van Vicks. Gemaakt van een mix van menthol, eucalyptus en kamfer, deze tabletten zijn rustgevend als je ziek bent of gewoon een beetje moe bent.

Winkel: Vergelijk Mucus ER-tabletten met verlengde afgifte , $ 8,92

Krediet: Walmart

Als je last hebt van verstopte borst en vaak hoesten, probeer dan deze slijmverlichtende tabletten van Equate. Dit slijmoplossend middel kan tot 12 uur werken en kan helpen de congestie op de borst te verminderen en de ophoping van ongemakkelijk slijm te verminderen.

Winkel: Airborne Vlierbes + Vitaminen & Zink Crafted Blend Gummies , $ 12,97

Krediet: Walmart

Ondersteun je immuunsysteem met deze gummies van Airborne die vitamine C, D, E en zink bevatten. Deze gummies zijn ook glutenvrij, gelatinevrij en er zijn geen kunstmatige zoetstoffen of kleurstoffen aan toegevoegd.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan een paar van onze favoriete voorraadkast nietjes.