5 doe-het-zelf babyspeelgoed waar je portemonnee en de planeet blij van worden

5 doe-het-zelf babyspeelgoed waar je portemonnee en de planeet blij van worden

Babyspeelgoed kan duur zijn, en wat erger is, ze eindigen vaak vervuilend onze omgeving en oceanen zodra hun levenscyclus tot een einde komt.

In plaats van een fortuin uit te geven aan het kopen van nieuw babyspeelgoed in de winkel, overweeg dan deze 5 veilig en duurzaam zelfgemaakte speelgoed gemaakt van voorwerpen die je al in huis hebt.

Een doe-het-zelf rammelaar gemaakt van een plastic fles

Krediet: SimplePlayIdeas.comwie date met jacob sartorius?

Neem een ​​droge, lege fles en Vul het op met rijst of kralen. Lijm de dop erop en zorg ervoor dat deze goed vastzit, zodat deze niet kan worden geopend en dat geen van de kleine stukjes uit de rammelaar kan komen (wat een verstikkingsgevaar voor kleintjes kan zijn). Voel je vrij om de fles te versieren zoals je wilt, en maak je klaar voor een heleboel shakin'!

Regenstokken gemaakt van upcycled karton

Krediet: TheImaginationTree.com

Laat het regenen door een kartonnen koker (zoals een koker van keukenpapier) te nemen en deze met rijst te vullen. Plak vervolgens wat sterke tape op de uiteinden en wikkel wat decoratief papier om de buis. Je kunt meerdere buizen maken, elk met een andere vulling, om verschillende geluiden te krijgen.

Een drumstel gemaakt van blikken

Krediet: TheTrainDriversWife.com

Jouw toekomstige rockster verdient een eigen drumstel! Neem een ​​oud blik (zoals een koffieblik) en wikkel het in met zacht schuim. deze moeder inclusief een oude cakevorm als basdrum, maar zo ver hoef je niet te gaan. Als je je extra handig voelt, kun je er zelfs een maken drumsticks . Misschien wil je DIY-oordopjes opzoeken terwijl je toch bezig bent.

Een stoffen doos gemaakt van een oude doekjescontainer

Krediet: HandsOnAsWeGrow.com

In plaats van te kijken hoe je baby alle tissues uit je tissuedoos haalt, verras je ze met een leuke stoffen container . Neem een ​​oude tissuedoos of doekjescontainer, maak deze schoon en laad deze op met stukken stof of washandjes. Baby's zullen het heerlijk vinden om de verschillende stoffen aan te raken. Als je je baby zo gelukkig ziet, word je misschien emotioneel, en nu heb je echt tissues om je tranen van vreugde weg te vegen.

Een tv-afstandsbediening, gemaakt van... een oude tv-afstandsbediening!

Krediet: Getty Images

Ouders weten dat baby's dol zijn op het indrukken van knoppen (letterlijk natuurlijk), dus waarom zou je het maken van speelgoed ingewikkelder maken dan het is? Neem gewoon een oude afstandsbediening , verwijder de batterijen, zorg ervoor dat het batterijcompartiment goed gesloten en verzegeld is, maak het goed schoon en controleer op losse knopjes. Dit is een van de eenvoudigste doe-het-zelvers die je ooit zult zien, maar je baby zal het zeker niet erg vinden.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze zelfgemaakte bijtspeeltjes zijn perfect voor het kalmeren van kieskeurige baby's!