4-jarige verandert in Superman en wint TikTok's 'wipe it down'-uitdaging

4-jarige verandert in Superman en wint TikTok's 'wipe it down'-uitdaging

Gebruikers van sociale media hebben sinds april plezier met TikTok's wipe it down-uitdaging. Gebruiker romanagafur begon de uitdaging waarbij ze een spiegel afveegt, en dan zet ze plotseling een eng wit masker op. Sindsdien is de hashtag # wipeitdownchallenge heeft alleen al op TikTok meer dan 1,5 miljard views verzameld. Overal lijken mensen te veranderen in rijker , meer glamoureus en schijnbaar meer gescheurd versies van zichzelf.

roze en blauwe babyshowerthema's
@rominagafur

Is het je opgevallen?? #tutorial in mijn volgende TikTok!

♬ De doos – Roddy Rickch

Maar misschien komt de leukste versie van de uitdaging met dank aan de 4-jarige Aaron AJ Green Jr. uit Aurora, Colorado . De vader van de Paw Patrol-pyjama die tike droeg, Aaron Ross Green, deelde de inzending van AJ op Instagram.AJ staat voor twee ingelijste foto's, een van het Superman-logo en de andere van Batman, en veegt het glas schoon met een handdoek. Dan verandert hij in Superman, met rode cape en zo. Hij knikt trots en knipoogt in de spiegel. Dan daalt de kenmerkende beat van de meme en BMW Kenny zingt Wipe, wipe, wipe it down.

Bekijk dit bericht op Instagram

Die superheld knipoog tho!! Nieuwe #tiktok gefilmd, geproduceerd, bewerkt, ontworpen door AJ Green (tiktok in bio) #wipemedown #superman #smile #myhero #blackboyjoy #stayhome #dccomics #fun #wipeitdownchallenge #quarantine #4yearold #viral #igdaily #hashtag #doit #colorado #pawpatrol #windex #happy #igers #clean #super #superhero #hero #bmwkenny

Een bericht gedeeld door AR Groene sr. (@aarongreeni) op ​​22 mei 2020 om 07:34 uur PDT

AJ is onze oudste zoon en een van de lichten in ons leven, Aaron Sr. vertelde Goedemorgen Amerika. Of het nu gaat om verkleden als superheld, of meedansen op zijn favoriete liedjes, hij is avontuurlijk, creatief en vrolijk.

De video kreeg 21.879 views op Instagram en het verdict is binnen: hij is heel schattig.

Leukste superheld! een gebruiker schreef .

Mijn zoon had zoiets van: 'Mama! Het is superman!' een ander heeft toegevoegd .

Ik vond dit zo leuk! Ik kan niet wachten om er een te doen met mijn zoon, zei een ouder.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan het verhaal van Getgrassroots over de TikTok-gebruiker die viraal gaat voor zijn eierkrakende hack .