4 van de beste Washi Tape DIY-projecten om thuis te doen

4 van de beste Washi Tape DIY-projecten om thuis te doen

Organisatie is de sleutel - net als schoonmaken, opslag, tuinieren en meer. In deze serie leer je verschillende tips en trucs om tuinieren, grillen en zelfs naaien makkelijker te maken. Wat het probleem ook is, daar is een Home Hack voor!

Meer tijd thuis doorbrengen betekent eindelijk die doe-het-zelf-projecten die je op je Pinterest-borden hebt vastgemaakt. Een van de gemakkelijkste materialen om in meerdere projecten te gebruiken, is washi-tape. Met zijn veelzijdigheid (het kan gemakkelijk van verschillende oppervlakken worden verwijderd) en zijn overvloed aan ontwerpen, kan washi-tape direct kleur en textuur toevoegen aan een verscheidenheid aan ambachten.

In deze aflevering van Home Hacks laten we je zien hoe je lijsten aan foto's en kunstwerken kunt toevoegen zonder dat je lijsten hoeft te kopen, hoe je je juwelendoos organiseert en meer met alleen washi-tape gebruiken.Bekijk de onderstaande tips en bekijk zeker de video hierboven om de washi-tape-tutorials in actie te zien.

Ideeën voor washi-tape om thuis te proberen:

Krediet: Getty Images

    Fleur een hors d'oeuvre-schotel op met mooie hangers van tandenstokers. Plaats eenvoudig een tandenstoker op de plakkerige kant van de washi-tape en vouw de tandenstoker om. Knip vervolgens het uiteinde twee keer schuin af om een ​​vlagvorm te krijgen.Geef je smartphone een redesign.Volg de vorm van je telefoon en laat ruimte over voor de cameralens. Toevoegen verschillende ontwerpen washi-tape voor een leuke nieuwe look.Organiseer uw juwelendoos opnieuw door een juwelenboom aan uw muur te maken. Gebruik washi-tape om een ​​eenvoudig boomontwerp te tekenen en punaises te gebruiken om sieraden aan de boom te hangen.Gebruik washi-tape in plaats van lijsten om kale muren op te fleuren.De mogelijkheden zijn eindeloos met verschillende washi tape patronen !

Als je dit verhaal leuk vond, wil je er misschien meer over lezen deze manicure-hacks voor thuis om salonwaardige nagels te maken .