3 eierhacks om het ontbijt nog beter te maken

3 eierhacks om het ontbijt nog beter te maken

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Organisatie is de sleutel, net als schoonmaken, opslag, tuinieren en meer. In deze serie leer je verschillende tips en trucs om tuinieren, grillen en zelfs naaien makkelijker te maken. Wat het probleem ook is, daar is een Home Hack voor!

Eieren zijn niet voor niets een nietje bij het ontbijt: ze bevatten veel eiwitten en zijn niet duur. Maar als je het zat bent om elke ochtend eieren op dezelfde manier te eten, probeer deze hacks dan eens.1. Maak een wafelomelet

Breek een paar eieren in een kom en klop ze samen met een paar van je favoriete mix-ins. Voeg het eiermengsel toe aan een ingevette wafelijzer en kook gedurende twee minuten of tot de eieren gestold zijn. Top met overgebleven mix-ins en geniet ervan.

2. Verwijder eierschalen op gekookte eieren gemakkelijker

Leg 2-3 gekookte eieren in een Mason jar met een beetje water. Bevestig het deksel en schud zachtjes gedurende 10-20 seconden. Je hardgekookte eieren komen eruit met de schaal eraf en zien er onberispelijk uit.

3. Perfect gepocheerde eieren maken in een sudderende whirlpool

Gepocheerde eieren zijn waarschijnlijk de meest uitdagende methode om eieren te koken, maar deze hack maakt het gemakkelijk. Kook eerst het ei 10 seconden. Breek vervolgens het ei onmiddellijk in een kleine kom. Toevoegen azijn aan kokend water en roer om een ​​draaikolkeffect te creëren. Gooi het ei in het water en kook 1-2 minuten. Haal het gepocheerde ei uit het water met een brede schuimspaan .

ronde 1 klauwmachine hack

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens hoe maak je je jij r eigen terrarium .