3 doe-het-zelfprojecten die direct kleur aan je huis geven

3 doe-het-zelfprojecten die direct kleur aan je huis geven

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Organisatie is de sleutel, net als schoonmaken, opbergen, tuinieren en meer. In deze serie leer je verschillende tips en trucs om tuinieren, grillen en zelfs naaien makkelijker te maken. Wat het probleem ook is, daar is een Home Hack voor!

Als je iemand bent die van eenvoudige doe-het-zelf-wetenschappelijke experimenten houdt - of het nu voor je eigen meesleur is of voor je kinderen - - we hebben enkele van de gemakkelijkste projecten gevonden die je thuis kunt doen met kleurstof voor levensmiddelen.In de nieuwste aflevering van Home Hacks leer je hoe je kleurrijke melk maakt, hoe je effen witte bloemen opfleurt met een vleugje kleur en hoe je een zelfgemaakte lavalamp maakt.

Krediet: Getgrassroots

En om elk van deze projecten te voltooien, hoeft u alleen maar een goed assortiment voedselkleuring bij de hand te hebben, wat: je kunt hier winkelen op Amazon .

Voor een stapsgewijze handleiding om te leren hoe u elk van deze experimenten kunt maken, moet u de volledige video hierboven bekijken.

Als je dit verhaal leuk vond, wil je er misschien meer over lezen hoe maak je zelfgemaakte papieren feestdecoraties .